De mensen

Ontmoet de mensen achter Omdenken. Het team dat vanaf het kantoor aan de Oudegracht in Utrecht de toko draaiende houdt. De trainers: de mannen en vrouwen die iedere dag door het hele land workshops en shows verzorgen. De acteurs: de onmisbare mannen die iedere dag onze trainers vergezellen tijdens de shows en workshops. En de technici: de mannen die iedere dag zorgen dat onze trainers en acteurs ook daadwerkelijk te zien en te horen zijn.

Het team achter Omdenken

×

Annemargreet Dwarshuis

Zakelijk directeur

Annemargreet is zakelijk directeur van Omdenken. Na de Akademie voor Expressie studeerde zij Pedagogiek van de Kunstzinnige Vorming. Zij werkte als dramadocent, regisseur, PR- en marketingmanager, en werkte als leidinggevende en directeur bij diverse kunst-culturele instellingen en non-profit organisaties. Ze is (mede) verantwoordelijk voor de strategie en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

×

Johannette van Zoelen

Johannette van Zoelen werkt sinds 2006 bij Omdenken. Na werkzaam te zijn geweest in de kunstsector en het bedrijfsleven, is zij bij Omdenken nu verantwoordelijk voor alle bijzondere projecten. Als je ons belt, zou het zomaar kunnen dat zij je met haar zoetgevooisde stemgeluid verder helpt en veel voor je kan regelen.

×

Felicitas Hummelman

Financiële administratie

Felicitas Hummelman bestempelt zichzelf graag als een creatieve boekhouder. Dit moet niet letterlijk worden opgevat. Keramische vormgeving is een van haar hobby’s. Ze versterkt het Omdenken team sinds 2010.

×

Jeroen Callaars

Jeroen Callaars werkt sinds 2016 bij Omdenken en is deel van het altijd vrolijke salesteam en is daarnaast verantwoordelijk voor de goede sfeer. Grote kans dat je hem aan de telefoon krijgt als je even belt! Na het afronden van zijn studie aan de Schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in 2013, is hij bezig met het schrijven voor verschillende klussen in de theaterwereld.

×

Jan Gunster

Vormgever

Jan Gunster werkt sinds 2011 bij Omdenken. Hij studeerde Concept Design in Enschede. Als ontwerper is hij verantwoordelijk voor alle vormgeving en denkt hij mee over nieuwe producten en trainingen. In zijn vrije tijd kun je hem op een snow- of surfboard vinden.

×

Nelleke Poorthuis

Hoofd communicatie

Nelleke Poorthuis werkt sinds 2013 bij Omdenken en is verantwoordelijk voor alle communicatie. Ze studeerde communicatiewetenschap en bleef plakken aan de universiteit om daar les te geven. Ze "doet" ook de social media kanalen en vormt samen met Sabine en Diede de redactie van deze website. In haar vrije tijd staat ze regelmatig in het theater met Utrechtse theatervereniging Intra Mintra, maakte ze onder de naam Hartje Utrecht foto's van haar lievelingsstad en kletst ze iedereen de oren van de kop in de Wie is de Mol? podcast Trust Nobody.

×

Bibeche van Zoelen

Duizendpoot

Bibeche van Zoelen werkt sinds 2018 bij Omdenken en is werkzaam voor veel verschillende afdelingen binnen Omdenken, maar voornamelijk als office manager. Van het mee bedenken van een pop-up store tot aan het versieren van de kerstboom. Ondertussen ondersteunt ze het sales team en denkt ze mee over nieuwe mogelijkheden binnen Omdenken. Een ware duizendpoot.

×

Diede Wieman

Communicatie & social media

Sinds april 2021 doet Diede samen met Nelleke de communicatie, social media en redactie van deze website. Daarnaast heeft ze een kleine side hustle in de productie van de Omdenken theatershows. Ze studeerde in 2016 af als psycholoog. En hoewel ze haar psycholanalyses buiten werk nog steeds graag op mensen loslaat, is ze blij dat ze bij Omdenken haar creatieve en organisatorische kanten kwijt kan. Buiten werk vind je haar hardlopend, skeelerend en terrassend in 't prachtige Utreg. Of thuis achter haar piano of in downward facing dog. Het gelukkigst is ze bij live muziek, natuur en vrienden.

×

Guido Hoogeboom

Begin 2017 startte Guido als stagiair bij Omdenken. Hij studeerde Communicatie op NHL Stenden te Leeuwarden en kreeg van ons een 10 voor zijn onderzoek! Daarna begon hij aan de archivering van alle Omdenkverhalen en inmiddels werkt hij als editor aan de Omdenken podcast. Sinds juli 2019 werkt hij als zelfstandige aan verschillende creatieve projecten en evenementen. In zijn vrije tijd speelt hij graag muziek en houdt hij zich bezig met filosofie en technologie. Hij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om betekenis te creëren in de chaos van het leven.

×

Beer Gunster

Van alle markten thuis

Beer Gunster werkt sinds 2016 bij Omdenken. Als je een van onze theatershows bezoekt kom je hem vast tegen in de foyer, waar hij onze boeken en hebbedingen verkoopt. Aan het einde van de avond brengt hij Berthold veilig thuis. Daarnaast geeft hij met enige regelmaat op scholen gastlessen over Omdenken en assisteert hij Sanne en Catharina bij de Training Omdenken. Ook helpt Beer ons op kantoor als vliegende keep met van alles en nog wat.

×

Daya van Zoelen

Kantoorhond

Onze kleinste medewerker trippelt regelmatig door het Omdenken kantoor. Zoals je ziet helpt ze fantastisch met het inpakken van de pakketjes die via onze webwinkel worden besteld. Daya is het gelukkigst als ze tijdens de lunch over de werf mag rennen met een stok.

×

Guus Callaars

Kantoorhond de Tweede

Guus is er bijna elke dag en is verantwoordelijk voor de goede sfeer. Altijd vrolijk, altijd blij als je er bent. Hij blaft soms naar de postbode, waarom weet hij zelf ook niet.