De mensen

Ontmoet de mensen achter Omdenken. Het team dat vanaf het kantoor aan de Oudegracht in Utrecht de toko draaiende houdt. De trainers: de mannen en vrouwen die iedere dag door het hele land workshops en shows verzorgen. De acteurs: de onmisbare mannen die iedere dag onze trainers vergezellen tijdens de shows en workshops. En de technici: de mannen die iedere dag zorgen dat onze trainers en acteurs ook daadwerkelijk te zien en te horen zijn.

Het team achter Omdenken

×

Annemargreet Dwarshuis

Zakelijk directeur

Annemargreet is zakelijk directeur van Omdenken. Na de Akademie voor Expressie studeerde zij Pedagogiek van de Kunstzinnige Vorming. Zij werkte als dramadocent, regisseur, PR- en marketingmanager, en werkte als leidinggevende en directeur bij diverse kunst-culturele instellingen en non-profit organisaties. Ze is (mede) verantwoordelijk voor de strategie en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

×

Johannette van Zoelen

Johannette van Zoelen werkt sinds 2006 bij Omdenken. Na werkzaam te zijn geweest in de kunstsector en het bedrijfsleven, is zij bij Omdenken nu verantwoordelijk voor alle bijzondere projecten. Als je ons belt, zou het zomaar kunnen dat zij je met haar zoetgevooisde stemgeluid verder helpt en veel voor je kan regelen.

×

Felicitas Hummelman

Financiële administratie

Felicitas Hummelman bestempelt zichzelf graag als een creatieve boekhouder. Dit moet niet letterlijk worden opgevat. Keramische vormgeving is een van haar hobby’s. Ze versterkt het Omdenken team sinds 2010.

×

Jeroen Callaars

Jeroen Callaars werkt sinds 2016 bij Omdenken en is deel van het altijd vrolijke salesteam en is daarnaast verantwoordelijk voor de goede sfeer. Grote kans dat je hem aan de telefoon krijgt als je even belt! Na het afronden van zijn studie aan de Schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in 2013, is hij bezig met het schrijven voor verschillende klussen in de theaterwereld.

×

Jan Gunster

Vormgever

Jan Gunster werkt sinds 2011 bij Omdenken. Hij studeerde Concept Design in Enschede. Als ontwerper is hij verantwoordelijk voor alle vormgeving en denkt hij mee over nieuwe producten en trainingen. In zijn vrije tijd kun je hem op een snow- of surfboard vinden.

×

Nelleke Poorthuis

Hoofd communicatie

Nelleke Poorthuis werkt sinds 2013 bij Omdenken en is verantwoordelijk voor alle communicatie. Ze studeerde communicatiewetenschap en bleef plakken aan de universiteit om daar les te geven. Ze "doet" ook de social media kanalen en vormt samen met Sabine en stagiair Robbert de redactie van deze website. In haar vrije tijd staat ze regelmatig in het theater met Utrechtse theatervereniging Intra Mintra en kletst ze iedereen de oren van de kop in de Wie is de Mol? podcast Trust Nobody.

×

Sabine Sterk

Medewerker communicatie & social media

Sabine begon in augustus 2016 met een stage bij Omdenken en is niet meer weggegaan (hoe hard we het ook hebben geprobeerd 🤷‍♀️). Samen met Nelleke en Robbert vormt ze nu de redactie van onze online kanalen en heeft ze dagelijks contact met de mensen die we hiermee bereiken. Als je iets over de e-learningmodules of podcast wilt weten, moet je ook bij haar zijn. Sabine brengt ervaring mee vanuit de webredactie van de Rijksuniversiteit Groningen en het Rode Kruis. Niet op kantoor? Dan valt ze waarschijnlijk van haar surfplank of helpt ze vluchtelingen met de Nederlandse taal.

×

Bibeche van Zoelen

Duizendpoot

Bibeche van Zoelen werkt sinds 2018 bij Omdenken en is werkzaam voor veel verschillende afdelingen binnen Omdenken, maar voornamelijk als office manager. Van het mee bedenken van een pop-up store tot aan het versieren van de kerstboom. Ondertussen ondersteunt ze het sales team en denkt ze mee over nieuwe mogelijkheden binnen Omdenken. Een ware duizendpoot.

×

Robbert Schuringa

Held

Robbert Schuringa is dol op communicatie in het breedste zin van het woord. Hij is graag op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen & innovaties en kijkt daarnaast graag film – met popcorn! - in de bioscoop. Woorden en namen zoals Elon Musk, kunstmatige intelligentie en Apple doet zijn hart sneller kloppen. Op dit moment loopt hij stage bij Omdenken en is hij samen met Sabine en Nelleke verantwoordelijk voor de communicatie, de redactie van de website en de social media.

×

Beer Gunster

Van alle markten thuis

Beer Gunster werkt sinds 2016 bij Omdenken. Als je een van onze theatershows bezoekt kom je hem vast tegen in de foyer, waar hij onze boeken en hebbedingen verkoopt. Aan het einde van de avond brengt hij Berthold veilig thuis. Daarnaast geeft hij met enige regelmaat op scholen gastlessen over Omdenken en assisteert hij Sanne en Catharina bij de Training Omdenken. Ook helpt Beer ons op kantoor als vliegende keep met van alles en nog wat.

×

Jochem Gunster

Jochem Gunster werkt sinds 2016 bij Omdenken en maakte een aantal van de video's die je voorbij ziet komen op Facebook en YouTube. Hij is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als documentaireregisseur.

×

Daya

Kantoorhond

Onze kleinste medewerker trippelt regelmatig door het Omdenken kantoor. Zoals je ziet helpt ze fantastisch met het inpakken van de pakketjes die via onze webwinkel worden besteld. Daya is het gelukkigst als ze tijdens de lunch over de werf mag rennen met een stok.