De mensen

Ontmoet de mensen achter Omdenken. Het team dat vanaf het kantoor aan de Oudegracht in Utrecht de toko draaiende houdt. De trainers: de mannen en vrouwen die iedere dag door het hele land workshops en shows verzorgen. De acteurs: de onmisbare mannen die iedere dag onze trainers vergezellen tijdens de shows en workshops. En de technici: de mannen die iedere dag zorgen dat onze trainers en acteurs ook daadwerkelijk te zien en te horen zijn.

De acteurs van Omdenken

×

Joop Bonekamp

Acteur

Joop Bonekamp studeerde in 1999 af als Componist Lichte Muziek aan het Conservatorium Groningen. Hierna volgde hij de acteeropleiding De Trap in Amsterdam. Na zijn afstuderen in 2005 werkte hij als acteur en muzikant voor theater, tv en film en gaf muziekles aan tbs-patiënten in de Bijlmerbajes. De laatste jaren richt hij zich volledig op het trainingsacteren, met zo hier en daar nog een muzikaal uitstapje. Joop versterkt het Omdenken Team sinds 2008 als acteur.

×

Dion Vincken

Acteur

Dion Vincken startte na de theaterschool zijn loopbaan als acteur en choreograaf. Hij werkte mee aan vele klassiekers en speelde de afgelopen acht jaar voor de Parade, drie keer op Oerol en voor het Boulevard festival en werkte verder bij gezelschappen als Opium voor het volk, Matzer en Stella Den Haag. Bij Omdenken is hij sinds 2009 actief als acteur en is hij langzaam zijn titel Het best bewaarde geheim van Nederland aan het kwijtraken! Misschien heb je hem al zien schitteren in onze theatershow 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk'?

×

Chris King Perryman

Acteur

Chris King Perryman is sinds 2009 verbonden aan Omdenken als acteur. Hij studeerde in 2003 af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werd in 2005 medeoprichter van het comedygezelschap Brokstukken. Hiermee haalde hij de finale van het Leids Cabaret Festival en won hij de Cabaret Award in 2006 en 2010. Chris is regelmatig te zien in de Nederlandse theaters en op televisie en werkt daarnaast ook als stemacteur.

×

Rens van de Rijdt

Acteur

Rens van de Rijdt studeerde in 2009 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Tilburg en is sindsdien werkzaam als acteur bij gezelschappen als Matzer en TG PlayBack. In 2014 was hij medeoprichter van jeugdtheatergezelschap Koekepeer Theater. Rens is trainer en trainingsacteur en ontwikkelt ook communicatietrainingen die hij tevens uitvoert als trainer. In zijn vrije tijd kun je hem vinden in een ver, bij voorkeur warm land. Sinds 2016 is Rens verbonden aan Omdenken als acteur.

×

Klaas Postmus

Acteur

Onze nieuwste acteur Klaas Postmus studeerde in 2005 af aan de acteursopleiding in Utrecht. Daarna speelde hij veel en voornamelijk in theaters maar ook op festivals, scholen, musea, bij bedrijven, bij de mensen thuis, in bossen en op straat. We zagen hem ook​ in een videoclip (zoek maar op, Liverpool Rain). De laatste jaren speelt hij veel bij theatergroep Aluin, waar hij klassieke teksten nieuw leven inblaast. En nu dus bij Omdenken, hoera!​