zakelijk
Banner Dilemmakaarten Levensvragen

Levensvragen & Dilemmakaarten

Op veler verzoek brengen we onze uitverkochte levensvragen en dilemmakaarten opnieuw uit. Deze keer niet alleen los van elkaar maar ook in een prachtige en rijk geïllustreerde set met beide kaartensets en een handleiding vol met prikkelende spelvormen.

levensvragen dilemmakaarten

Op zoek naar je levensvraag? Trek een kaart!

Vaak is het stellen van een vraag moeilijker dan het vinden van een antwoord. Zeker op de beslissende momenten in je leven kan je door een veelvoud aan vragen overvallen worden. Soms lijkt het alsof alles op de helling staat: wonen, werken, geliefden. Waar te beginnen? De Levensvragen helpen je op die momenten de juiste vraag te vinden. De werking is eenvoudig. Schud de kaarten, leg ze in een waaier voor je, trek een kaart. De vraag die op die kaart staat is jouw levensvraag van dit moment. Hou de kaart bij je, zet ‘m op je bureau, doe ermee wat je wil.

Dilemmakaarten Levensvragen 3

Twijfel, probleem of dilemma? Trek een kaart!

Het werkt zo: formuleer een actueel dilemma. Een vraag die betrekking heeft op iets wat je op dit moment al dan niet wilt doen. De vraag moet altijd te maken hebben met iets wat jij zelf kunt doen en niet met iets wat iemand anders kan doen. Vraag dus niet: ‘Is mijn partner wel gelukkig?’ Gebruik geen ontkenningen als ‘niet’ of ‘nooit’, stel de vraag positief en ondubbelzinnig. Schud de kaarten, leg ze in een waaier voor je en trek een kaart. Dit is het antwoord op jouw dilemma. Maar voel je vooral vrij eigen spelvormen te verzinnen.

Dilemmakaarten Levensvragen 6

Wil je meer?

Deze keer zijn de Levensvragen en Dilemmakaarten ook verkrijgbaar in een prachtige en rijk geïllustreerde set met beide kaartensets en een handleiding vol met prikkelende spelvormen.

Deze doos bevat twee spellen met beide 78 kaarten: Levensvragen en Dilemmakaarten. Je zou ze apart van elkaar kunnen spelen, maar het leuke aan de twee spellen bij elkaar is dat ze samen nóg leuker zijn.

Dilemmakaarten Levensvragen 20

Deze twee-in-één-doosje-set is dus bedoeld om uitgebreidere spelvormen mee te spelen. Elk antwoord past namelijk precies op elke vraag. En dat leidt tot ongekende mogelijkheden. Je kunt deze spellen alleen, met z’n tweeën, of met een grote groep mensen spelen. Wat ons betreft: laat je verrassen door de soms shockerende, verrassende of onthullende informatie die het spel oplevert. Over je medespelers, maar misschien nog wel meer over jezelf. Het leven is een bizar avontuur.

78 prikkelende vragen

Levensvragen

Op veler verzoek hebben we onze uitverkochte Levensvragen opnieuw uitgebracht. Met nieuwe teksten en prachtige vormgeving. In een stevige doos mét prachtige zilveren details. Dus doet het ook goed als feestelijk cadeautje.

Dit kaartspel bevat 78 kaarten met vragen als "Zal ik stoppen mezelf te bewijzen?", "Zal ik pas bang zijn als het zover is?" en "Zal ik eindelijk eens de handrem eraf halen?".

bestel nu
Dilemmakaarten Levensvragen 5 vierkant

78 krachtige antwoorden

Dilemmakaarten

Op veler verzoek hebben we onze uitverkochte dilemmakaarten opnieuw uitgebracht. Met nieuwe teksten en prachtige vormgeving. In een stevige doos mét prachtige zilveren details. Dus doet het ook goed als feestelijk cadeautje.

Dit kaartspel bevat 78 kaarten met antwoorden als "Ja, het zal het beste in je naar boven halen", "Nee, dat weet je zelf toch ook al lang?" en "Ja, maar hou het speels".

bestel nu
Dilemmakaarten Levensvragen 9 vierkant

combineer beide spellen

Levensvragen & Dilemmakaarten set

Helemaal nieuw is deze prachtige en rijk geïllustreerde set met beide kaartensets en een handleiding vol met prikkelende spelvormen.

In deze set vind je 78 dilemmakaarten met antwoorden als "Ja, het zal het beste in je naar boven halen", "Nee, dat weet je zelf toch ook al lang?" en "Ja, maar hou het speels". Daarnaast ook 78 levensvragen met vragen als "Zal ik stoppen mezelf te bewijzen?", "Zal ik pas bang zijn als het zover is?" en "Zal ik eindelijk eens de handrem eraf halen?".

bestel nu
Dilemmakaarten Levensvragen 34 vierkant
Soms roepen ze inderdaad wat verwarring op. Wat moet ik ermee?

​Nog even een kanttekening

Sommige mensen zijn van de feiten. De harde waarheid. Een plus een is twee. En nemen een spel als dit dan ook niet echt serieus. Tegen hen zouden we willen zeggen: Welkom bij de club.

Ook wij benaderen onze kaarten met een flinke korrel zout en met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Soms roepen ze inderdaad wat verwarring op. Vaag. Onduidelijk. Wat moet ik ermee? Wat ons betreft, haal je schouders erover op en ga over tot de orde van de dag. Een kaart is maar een kaart. Eén ding weten we echter ook zeker: soms, misschien wel juist als je het niet verwacht, geven de kaarten een onvermijdelijk en onafwendbaar inzicht. Als een stomp in je maag. Een muur waar je tegenaan loopt. Een knal voor je hoofd. Oeps. Zo is dat. Ai! Wat nu...? Wees daar dus op voorbereid. Dat je dan niet schrikt.

Voor het overige: veel plezier en vele lange avonden gewenst met diegenen die je dierbaar zijn. Wij hebben in ieder geval aan het uittesten intens veel plezier beleefd. Veel spelplezier!