Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Aangeboden: functie van Zakelijk leider bij Omdenken

19-11-2021

Bij Omdenken zoeken we een zakelijk leider. Een regelwonder met gevoel voor commercie. Iemand die houdt van de kleine lettertjes, snapt hoe je creativiteit met commercie combineert én oog heeft voor de werksfeer en (individuele) ontwikkeling binnen ons hechte team.

Je zult verantwoordelijk zijn voor de zakelijke aansturing van het kantoor, waaronder de financiën, contractbeheer, licenties, sales, webwinkel en onze eigen uitgeverij. Ook begeleid je het hechte en creatieve team van 7 professionals zodat zij hun werk optimaal kunnen doen.

Je denkt mee met het team over de ontwikkeling van het merk Omdenken en alle bijpassende producten en diensten. Je komt met frisse nieuwe ideeën om dingen slimmer, beter of leuker te maken en zorgt tegelijkertijd dat wát er moet gebeuren, goed gebeurt.

Kortom: geen dag zal hetzelfde zijn.

Nieuwsgierigheid geprikkeld?

Word jij nu al blij van deze omschrijving? Lees dan snel verder via deze link. Want er valt nog veel meer te vertellen over deze functie!

De sollicitatieprocedure verloopt via het selectiebureau Beljon Westerterp. Heb je vragen, wil je meer weten of gewoon direct solliciteren? Dat kan allemaal via de vacature op hun site.

Nelleke Poorthuis
19-11-2021
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden