zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Wraak nemen op je manager

27-09-2018

Zie je hierboven geen filmpje? Klik dan hier om direct naar YouTube te gaan.

Martijn Holtslag, frontman van de band KNARS, kan goed omdenken. Hij weet de tegenslag in zijn leven iedere keer weer te gebruiken als inspiratie. Eerder schreven we al over hoe hij na een nachtelijke vechtpartij besloot dat zijn blauwe oog en gehavende uiterlijk perfect waren voor het opnemen van een heftige clip voor het nummer I'm a fuckup. Geen grime meer nodig!

Ook bij hun onlangs uitgebrachte nummer Blood on my Mind is het weer raak. Martijn vertelt: "Ik moest voor wat knaken werken, maar had zo'n onwijze lul van een baas, dat hij de inspiratie was voor een nieuw liedje en nieuwe video. Deze leidinggevende was manipulatief, kleinerend en seksistisch. Samen met twee collega’s hebben we bewijs verzameld, waarna hij ons met een ‘oprotbonus’ heeft ontslagen."

Zowel het nummer als de clip zijn voor Martijn de ultieme wraak op zijn baas. Voor de clip hebben ze de manager aller managers weten te strikken: Harry Piekema! Je weet wel, jarenlang te zien in de commercials van Albert Heijn. Hij zet in de videoclip de perfecte sadistische baas neer en zorgt er voor Martijn voor dat ook deze rottige situatie uiteindelijk tot een prachtige nieuwe mogelijkheid heeft geleid.

Nelleke Poorthuis
27-09-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Vooruitgang ontstaat als onmogelijk samenvalt met onvermijdelijk.