Boek ons

Wij zoeken schandalige verhalen

14-04-2021

Wij zijn boos. Boos op hoe het op veel plekken geregeld is qua werk. In- en uitklokken, allemaal tegelijk in de file, vrouwen die minder betaald krijgen dan mannen, 40-urige werkweken, weinig vakantiedagen, amper verlof voor kersverse vaders, te weinig pauze, zwart betaald worden, niet je eigen telefoon op mogen laden met stroom van de baas en een plasketting dragen als je naar de wc gaat alsof je een stelletje kleuters bent. Ja, serieus. Het gebeurt. Weten we uit eigen ervaring.

Wij zoeken verhalen!

Heb jij ook zo'n verhaal over hoe schandalig slecht het er bij jouw (voormalige) werkgever aan toe ging? Deel het met ons!

In onze nieuwe podcastserie "Zo werkt dat toch niet?!" hebben we namelijk een rubriek met de meest verschrikkelijke verhalen vanaf de werkvloer. We beginnen met het verhaal over die plasketting. Maar wie weet heb jij ook zo'n verhaal. Lees hieronder hoe je die in kunt sturen.

Hoe deel ik mijn verhaal?

Het is een podcast, dus we willen jouw verhaal graag in audio hebben. Dus open de dictafoon of voice-memo app op je mobiele telefoon en vertel je verhaal. Zorg ervoor dat je het niet langer maakt dan 1 minuut. Vervolgens kun je ons het audiofragment mailen via contact@omdenken.nl.

Hulp nodig? Hier vind je een handige uitleg. Lukt het niet om je fragment te delen? Hoe dat werkt op een iPhone lees je hier. Kom je er niet uit? Mail ook even, dan helpen we je!

Je hoeft je naam niet te noemen (mag wel) en het bedrijf waar het over gaat ook niet. Mochten we jouw verhaal willen gebruiken in de podcast, dan laten we je dat natuurlijk weten.

Laat maar komen die schandalige verhalen!

0 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Nelleke Poorthuis
14-04-2021

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.