zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

We zijn terug met een compleet nieuwe theatershow!

13-10-2021

Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders. Noodgedwongen moesten we al onze voorstellingen annuleren.

Maar we zijn terug! Met een betere voorstelling dan ooit, want we hebben er langer dan een jaar aan kunnen schaven.

Zvlaa Theatershow Fel
Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen?

Zoals verwacht loopt alles anders

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Koop nu je kaartjes

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Zoek op onze speellijst een theater bij jou in de buurt en bestel daar je kaartjes. Tot snel in het theater!

Zvlaa Theatershow Staand Uitsnede Blur
Nelleke Poorthuis
13-10-2021
Header Zvlaa Kleiner
Heb jij zin in een avondje lachen én leren in het theater?
Uiteraard!