Boek ons

Wauw! Wat schoon!

09-10-2013

Op het strand van Barcelona houden ze niet van betuttelen en verbieden. Daar bekrachtigen ze wat er wel goed gaat. En zo houden ze het strand schoon.

Wauw wat schoon

Bedankt voor de tip Vincent Bakker!

5 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
09-10-2013

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
F
F
19-10-2013
Op mijn werk hangen overal van die briefjes: wil je dit, wil je dat. O zo goed bedoeld, maar het haalt alleen niks uit. Dit vind ik een pracht voorbeeld van hoe het ook kan. Ik pas het aan en maak er dankbaar gebruik van!
O
Omdenken: Vrouw stopt met zorgen en bewijst autistische man en zoon grote dienst » hetkanWel.nl
18-10-2013
[...] Omdenken.nl // [...]
I
Ine
13-10-2013
Waardering tonen voor goed gedrag is prima maar goed gedrag, wat eigenlijk heel normaal is, belonen vind ik veel te ver gaan! Een (beetje extreem misschien) voorbeelden; iemand met extra geld belonen omdat hij b.v. vanuit de bijstand een baan aanvaardt. Een scholier extra punten geven omdat hij die dag wel op school is verschenen. Zo kunnen we nog wel doorgaan...Iets wat eigenlijk heel normaal is wordt nu beloond. Het wordt een soort chantage middel. Slecht gedrag straffen, uitzonderlijke en opofferingsgezinde daden voor de medemens / de wereld belonen en normaal gedrag complimenteren, dat is normaal!
A
Anoniem
13-10-2013
Men begrijpt blijkbaar nog niet dat het meer effect heeft als je goed gedrag waardeert en beloont dan betuttelen en verbieden op de voorgrond zet!
O
Omdenken: Zo houden ze in Barcelona het strand schoon » hetkanWel.nl
10-10-2013
[...] Bron: Omdenken.nl [...]