Boek ons

Wat wil jij horen?

22-12-2016

Een tijdje geleden deden we al een oproep voor nieuwe problemen voor onze Berthold geeft antwoord filmpjes. Maar we hebben nog een belangrijke vraag aan jou, omdenker out there. We hebben in het nieuwe jaar namelijk wilde plannen wat betreft bewegend beeld. We willen allerlei verschillende soorten filmpjes gaan maken. Maar waarover? Dat kunnen we natuurlijk zelf bedenken, maar wie zegt dat jij daar vervolgens op zit te wachten? Dus de vraag is: wat wil jij horen?

We zijn vooral op zoek naar onderwerpen waarvan jij benieuwd bent naar hoe Berthold daar over denkt. Het hoeven dus geen concrete vragen of echte problemen te zijn, maar het mag een stuk algemener. Denk aan onderwerpen uit de actualiteit zoals de zwartepietendiscussie, maar het kan ook algemener zijn zoals opvoeding of ondernemen.

Over de onderwerpen die jij aandraagt, willen wij vervolgens een filmpje maken waarin Berthold zijn kijk op die zaken met je deelt. U vraagt, wij draaien. Zeg maar. Dus, wat wil jij horen? Laat het weten!

25 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Nelleke Poorthuis
22-12-2016

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
D
Dineke
23-04-2017
Wat fijn dat je voor de eerste verjaardag en voor Sint al de cadeaux in huis hebt.
Wat fijn voor haar dat jij tot die twee tijdstippen de zorg op je neemt en dat zij die even overnemen als jij een lang weekend of een paar weken op vakantie gaat. De volgorde van de twee cadeaux is ook duidelijk.
D
Sabine Sterk
25-04-2017
Hoi Dineke! Is dit bericht voor ons bedoeld? :)
L
Lida Vlaming
21-02-2017
Ik ervaar een probleem. Ik zorg voor de 2 hondjes van mijn dochter. Zij heeft ze hier in huis gebracht.Ze woonde bij mij Ze is 28 jaar oud. Sinds kort heeft ze een relatie en is vrijwel altijd daar. Ik zorgde al veel voor de hondjes maar nu nog meer. Nu zag ik gisteren op Facebook dat haar vriendin een hond heeft geadopteerd uit Bulgarije. Ik wist hier niets van en was ontsteld.. Eerder heb ik aangegeven dat ik de zorg voor de houdjes Veel vind. Tevens gezegd dat ze het niet in hun hoofd moeten halen om er zelf 1 te nemen. Ik probeer dit om te denken maar kom er niet uit. Ik ben nu boos en teleurgesteld en daar wil ik van af. Duidelijk is dat ik veel geef om de hondjes. Het is mij teveel om er alleen voor te zorgen. Het zijn ook mijn type honden niet Chichiwawas zijn erg moeilijk . 1 ervan is ook wat problematisch. Zelfs wat vals. Het lijkt nu een onoverkomelijk probleem. En inderdaad ik zit vast.
M
Maurice
14-01-2017
Omdenken in opvoeden: hoe ga je om met 2 kinderen, in dit geval broertje en zus. die elkaar constant in de haren vliegen en elkaar opzoeken.
M
Marieke
12-01-2017
Ik zou wel eens wat willen horen over productiviteit - bijna iedereen heeft wel tips om hoe je productiever kunt worden, aan de andere kant zeggen sommigen dat het juist averechts helpt. Dus, wat denkt Berthold hierover?
M
Marga Boertien
02-01-2017
Ik zou graag willen zien dat mensen elkaar op een positieve manier benaderen en oprechte complimenten geven. Kijk eens wat dat met iemand doet, maar ook met jezelf.
L
Lia Steeman
29-12-2016
Het nieuwe samenwerken door ondernemers! Zoals in De Oude Apotheek in Schoonhoven! Projecten: Maak een Vliegende Start, De Roode Loper, Vitaal naar de top
R
Ruud Blaas
28-12-2016
Omdenken over onderwijs; ons onderwijssysteem dateert uit de 19de eeuw (industriele revolutie-leeftijdscohorten), met docenten uit de 20ste eeuw die leerlingen uit de 21ste eeuw de les (durven) lezen!
Hoe maken we ons onderwijs nu echt passend!
Docent zijn is echt een vak, maar vooruitgang blijkt nog niet zo simpel!
Hebben we in NL niet teveel cultuurdragers, die liever terug willen?
Onderwijs omdenken! Lijkt mij een goed plan.
M
Meetje
28-12-2016
Omdenken in groepen.. voor 1 persoon is het soms al lastig laat staan in een groep
I
Ine Verhoeven
27-12-2016
In de valkuil stappen van reflectie, hoe ga ik daar mee om?
H
Helene
27-12-2016
Ik zou graag de omslag van omdenken naar omdoen willen zien.Laat zien hoe mensen daar het verschil in maken. De biel in beweging zetten.