zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Laat je wachtwoord je leven veranderen

08-07-2014
Wachtwoord

Dat had je vast niet verwacht hè? Dat een wachtwoord je leven zou kunnen veranderen. Ja, je krijgt stress omdat je hem steeds weer vergeet. Irritatie omdat je hem zo vaak in moet vullen. Maar het blijkt dat het juiste wachtwoord je leven echt kan veranderen.

Mauricio Estrella was kwaad. Hij was zelfs zo woedend op wat zijn ex-vrouw hem had aangedaan, dat hij er door in een depressie raakte. Op een dag zat hij op zijn werk en kreeg een melding. "Wachtwoord verlopen. Maak een nieuw wachtwoord aan". Hij kreeg een ingeving. Zijn nieuwe wachtwoord werd Forgive@h3r.

Het klinkt misschien wat flauw, maar het hielp hem echt. Hij moest dit wachtwoord vaak intypen en iedere keer als hij dit deed, werd hij weer even met zijn neus op de feiten gedrukt. De enige manier waarop hij uit zijn depressie zou kunnen komen, was door zijn ex-vrouw te vergeven.

Dat lukte. Dankzij zijn wachtwoord zegt Mauricio. En niet alleen bij het vergeven van zijn ex hielp dit. Iedere 30 dagen moet Mauricio van het systeem zijn wachtwoord weer veranderen. Quit@smoking4ever, Save4trip@thailand, Sleep@before12, No@drinking2months. Het had allemaal het gewenste effect. Alleen Eat2times@day werkte niet, hij is nog steeds te zwaar.

Bron: Medium.com

Dank je wel voor de tip Rick de Haan, Mark Postma & Niels Leguit!

Nelleke Poorthuis
08-07-2014
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden