zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Vanaf nu leverbaar: de Omdenken Scheurkalender en Agenda 2018

12-09-2017

HO! STOP! (Hammertime?) Ben je op zoek naar de scheurkalender of agenda van 2019? Klik dan hier, want ze zijn af, gedrukt en we staan klaar om ze naar je te versturen!

***

In het voorjaar kondigden we al aan dat we er mee bezig waren en nu is het eindelijk zo ver. De drukker is klaar en ons kantoor staat tot de nok toe vol met dozen: de Omdenken Scheurkalender en Agenda voor 2018 zijn leverbaar!

Scheurkalender En Agenda

Scheurkalender

Jarenlang kregen we de vraag minstens iedere week een keer: is er een Omdenken Scheurkalender? Tot nu toe moesten we jullie steeds teleurstellen. Maar nu is het eindelijk zo ver: de Omdenken Scheurkalender is er! In 2018 kun je eindelijk iedere dag jouw dagelijkse portie omdenken scheuren.

Hij is uiteraard 365 pagina's dik en staat vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes. Om je te prikkelen en iedere dag weer anders tegen de dingen aan te laten kijken. Bestel hem nu in onze webwinkel.

Agenda

Toen we eenmaal begonnen met het maken van een verjaardagskalender en een scheurkalender konden we niet meer stoppen... We vonden dat er ook een Omdenken Agenda moest komen! Ook zo'n product waar jullie vaak om gevraagd hebben en heel lang op hebben moeten wachten. Maar in 2018 is het eindelijk zover: je kunt dan iedere dag jouw afspraken bijhouden in een prachtig vormgegeven agenda vol omdenkspreuken, illustraties en handige pagina's.

De agenda heeft 1 week per pagina, een handige ringband en allemaal fijne pagina's over bijvoorbeeld schoolvakanties en omrekentabellen. Maar ook meer dan genoeg ruimte voor notities, droedels en kladderwerkjes. Bestel hem nu in onze webwinkel.

Dozen Op Kantoor Kleiner

Zo ziet ons kantoor er momenteel uit.

Heel veel nodig?

Wil jij graag een grote hoeveelheid scheurkalenders of agenda's bestellen? Bijvoorbeeld omdat jouw medewerkers wel wat dagelijkse inspiratie en structuur in één agenda kunnen gebruiken? Of omdat de scheurkalender echt het ideale kerstcadeautje is voor de hele familie (en al helemaal voor de schoonfamilie). Dat kan! Mail ons als je meer dan 10 stuks wilt en we zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid scheurkalenders of agenda's met een leuke korting naar je toe komt.

Voorproefje van de scheurkalender

Hieronder alvast een voorproefje van een paar pagina's uit de scheurkalender. Dan heb je een beetje een idee wat je kunt verwachten.

Omdenken Scheurkalender Combi 1
Omdenken Scheurkalender Combi 2

Voorproefje van de agenda

En uiteraard ook nog een voorproefje van de agenda.

Voorbeeldpagina Agenda Duo 1
Voorbeeldpagina Agenda Duo 2
Nelleke Poorthuis
12-09-2017
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Je bestelt de scheurkalender en agenda gemakkelijk en snel in onze webwinkel!

Webwinkel