zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Vanaf morgen is alles anders

30-03-2017
Nieuwsbrief Ontwerp  Jan Alleen Pc  Nieuw

Of nou ja. Alles? In ieder geval zien onze mails er dan een beetje anders uit dan normaal gesproken. Ja, dat is alles. Sorry voor de spammerige titel, maar we konden het niet laten. Vanaf morgen zijn onze nieuwsbrieven namelijk nieuw! 

Nieuw?

We zijn namelijk vanochtend overgestapt op een nieuw systeem om nieuwsbrieven te versturen. Een systeem met meer mogelijkheden waardoor onze mails er een stuk beter uit zien. Vinden we zelf.

Omdenker van de dag & omdenkverhalen

Ontving je altijd rond 7.00 uur 's ochtends een inspirerende, ontregelende of prikkelende omdenkspreuk? Dan krijg je morgenochtend voor het eerst de verbeterde Omdenker van de dag. Ben je geabonneerd op één of meerdere categorieën van onze omdenkverhalen? Ook dan ontvang je zeer binnenkort de vertrouwde voorbeelden in een nieuw jasje.

Lelijk jasje

We hebben er alles aan gedaan om dat nieuwe jasje zo mooi mogelijk te maken, maar bij zo'n overstap van het ene systeem naar het andere gaat er geheid iets mis. Mocht jij rare dingen zien, laat het ons dan weten. Ontvang je mail die je helemaal niet wilt? Ziet het er lelijk uit? Werkt er iets niet naar behoren? We willen het allemaal weten. Wij kunnen immers niet in jouw mailbox kijken. (Gelukkig maar.)

Onder iedereen die een foutje weet te vinden, verloten we vijf Omdenken Verjaardagskalenders.

30-03-2017
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden