zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Valentijnswedstrijd!

07-08-2013
2560718349

Single met Valentijn? Denk het om! Wat is daar juist goed aan? Dat vroegen we op Twitter `s ochtends  op 14 februari. Leuk dat iedereen zo massaal meedeed met ons wedstrijdje.

Veel tweeps dachten in dezelfde richting...bijvoorbeeld:

‘Dan hoef je vriendlief niet uit te leggen van wie al die andere kaarten zijn J’ (Marlijn Salakay, @Lijno)

‘Je hoeft geen ruzie te maken met je jaloerse vriendje als je een berg post & cadeau’s krijgt’ (Anna de Vries, @annadevries89)

‘Dat je je niet hoeft te verantwoorden als je brievenbus vol zit :-)’ (Elisabeth Akkerman, @Twelisabeth)

Ook de rust die het geeft en het geld dat je uitspaart door géén bloemen, chocola of kaarten te hoeven kopen, inspireerde velen.

Pragmaticus Rik van Nieuwenhuijsen (@rni1993) meldt ‘hoef je tenminste niet vroeg je bed uit om ontbijt op bed te maken’. En hij voegt er fijntjes aan toe ‘If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen, ladies’. Dank, Rik, vrouwen kunnen maar beter weten waar ze bij jou aan toe zijn :-)

Rens Raijmakers (@rens212) ziet direct mogelijkheden in onze zuinige Hollandse inborst: ‘Alleen zijn op Valentijnsdag is: alleen kijken en niet kopen’.

Velen zagen er ook een pleidooi in om vandaag naar hartenlust en ongestraft te flirten.

Sascha M. Waterink (@swaterink) bijvoorbeeld: ‘Valentijn=voor geheime liefde. Als single je geen zorgen maken er met de deegroller van langs te krijgen! :-)’

Tijs Cruysen (@Tijscruysen) zit al met z’n hoofd bij het carnaval van komend weekeinde. Hij twittert @Omdenken: ‘dat je altijd bepaalt waar de polonaise naar toe gaat’.

En Daan Russchen (@daanrusschen) keert het hele fenomeen voor het gemak om en grijpt Valentijnsdag aan om niet z’n liefde betuigen, maar het rücksichtlos uit te maken: ‘Ik maak het uit!’. Hup, geen halve maatregelen. Lekker romantisch, Daan!

Chapeau aan iedereen voor de vele leuke omdenkreacties.

Een rode draad was, hoe fijn het is dat je niet iets voor een ánder hoeft te doen, maar zelf mag genieten. Van die mooie bos rozen of dat lekkere stuk chocola. Van het feit dat je tenminste niet gedumpt kan worden. Daarom zochten we de winnaar ook in die hoek. De nummer één, – en helaas kan met ons niet worden gecorrespondeerd noch getwitterd over de uitslag – is volgens ons degene die het hele begrip Valentijnsdag omdacht tot een nieuwe feestdag: Single Awareness Day.

En dus feliciteren we Joke Ruwen (@Joekiepoekie).

Valentijnsdag? Single Awareness Day! Koop bonbons/chocola voor jezelf en kijk die film die geen partner met je zou willen kijken!

Je wint een gesigneerd exemplaar van `Ik ben oké, jij bent een sukkel`, het laatste boek van Berthold Gunster!

Laura Koppenberg

14 februari 2012

07-08-2013
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden