Boek ons

Nieuwe datum try-out in Utrecht

08-04-2019

Nieuw boek, nieuwe theatershow! Tot en met 19 juni toeren we nog met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow door het land, maar daarna is het tijd voor iets nieuws. Daarom zijn we nu natuurlijk al druk bezig met het maken van die nieuwe show, gebaseerd op ons zojuist verschenen boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En daar horen ook try-outs bij! (Alhoewel, als toch alles zoals verwacht anders loopt...)

Komende weken organiseren we bijzondere try-outs in de werfkelder van ons kantoor aan de Oudegracht in Utrecht. De eerstvolgende is op donderdag 25 april en kaartjes zijn nu beschikbaar! Slechts 36 per avond, dus wees er snel bij.

Zoals verwacht loopt alles anders

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen.

Praktische informatie

Donderdag 25 april
Locatie: Oudegracht 263 aan de werf, 3511 NM, Utrecht
Aanvang: 20.00 uur
Werfkelder open: 19.30 uur
Duur try-out: 90 minuten
Kosten: € 15 - inclusief koffie of thee vooraf en een drankje achteraf.

Klik hier om kaartjes te kopen.

Vragen? Mail naar contact@omdenken.nl.

0 reacties
Koop nu je kaartjes voor de try-outs in Utrecht
hier bestellen
Nelleke Poorthuis
08-04-2019

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.