Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Try-out nieuwe theatershow Berthold Gunster

14-11-2018

Nieuw boek, nieuwe theatershow! Tot eind mei toeren we nog met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow door het land, maar daarna is het tijd voor iets nieuws. Daarom zijn we nu natuurlijk al druk bezig met het maken van die nieuwe show, gebaseerd op ons zojuist verschenen boek 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En daar horen ook try-outs bij! In december bezoekt Berthold Sassenheim en Den Haag en jij kunt erbij zijn.

Zoals verwacht loopt alles anders

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elke verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiƫle teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen.

Praktische informatie

Boekhandel Wagner

Donderdag 13 december
19:30 uur
Theaterzaal van De Oude Tol
Hoofdstraat 147 in Sassenheim

Aanmelden doe je hier!

Boekhandel Paagman

Zondag 16 december
13:00 uur
Boekhandel Paagman vestiging Fred
Frederik Hendriklaan 217 in Den Haag

Aanmelden doe je hier!

Nelleke Poorthuis
14-11-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Nieuwe mogelijkheden ontstaan juist als we bereid zijn om tegen de stroom in te gaan.