zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Gewoon met alle troep op Funda

08-10-2016

Misschien heb je dit bijzondere huis in Amstelveen de afgelopen dagen voorbij zien komen op Twitter of Facebook. Met grote verbazing bladerden wij door de foto's. Wat een troep! Wie zet zijn huis nou zo op Funda? Dat verkoopt toch helemaal niet? Maar wat blijkt? Dit huis gewoon met alle troep op Funda zetten, bleek een heel slimme omdenkactie van makelaar Dick Sniekers. 

Update 26/10/2016: het huis is inmiddels verkocht!

troep

Helemaal leeg of helemaal vol

Dit huis is namelijk van een man die veel kunst verzamelt en op een wat onconventionele manier midden tussen zijn spullen woont en leeft. Als de makelaar foto's van dit huis had willen maken zonder 'troep', dan had hij het huis helemaal leeg moeten halen. Maar een leeg huis op Funda valt niet op en het verkoopt minder goed omdat we slecht zijn in ruimtes inschatten als er geen meubels in staan. Een vol huis, al helemaal zo vol als deze, valt natuurlijk veel meer op.

troep

Publiciteit

Dus besloot Dick om de troep dan maar helemaal te omarmen en het huis te fotograferen en op Funda te zetten zoals het nou eenmaal is. Met veel kunst, gekke objecten, broodkruimels op het aanrecht en vieze handdoeken over de badrand. Het leverde meer dan een miljoen kijkers op Funda op (voornamelijk "ramptoeristen") maar ook een aantal serieuze kijkers. Slimme zet.

troep

Bedankt voor de tip Sanne!

Bron: Lindanieuws.nl

Bron foto's: Funda

Nelleke Poorthuis
08-10-2016
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden