zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken staat op 1 in de Top 100!

13-12-2022

Deze week staan er maar liefst vier titels van Omdenken in de Top 100 van best verkochte boeken in Nederland! De Omdenken Scheurkalender staat op nummer 1 en is daarmee dus het best verkopende product in de Nederlandse boekhandels. We geloven het zelf nog niet helemaal, maar zijn echt beretrots.
Op plek 21 staat Omdenken op het werk, gevolgd door Omdenken in communicatie op plek 83. En tot slot vind je Omdenken op plek 85. Dat boekje is met 258 weken de op één na langste notering in de Bestseller-60. Alleen een monnik die graag de tijd neemt voor kijken naar dingen stond er nog langer in.

Kleine Omdenken Collectie lage resolutie 3

De vier kleine boekjes zijn verschenen als collectie in een chique cassette.

Continu populair

De Omdenken Scheurkalender is inmiddels bijna uitverkocht en het rode boekje Omdenken staat al sinds het verschijnen in 2010 zeer regelmatig in de Top 100. Vorig jaar verscheen Omdenken op het werk. Ook dit boekje - over het anders kijken naar hoe we als samenleving werk hebben ingericht - wordt sindsdien goed gelezen. Omdenken blijft dus ongekend populair. Berthold Gunster is dan ook de enige auteur die nu al twee weken achter elkaar met maar liefst 4 titels in de Top 100 staat!

Voor de pessimist is het glas half leeg. Voor de optimist is het glas half vol. Omdenken gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan?
Berthold Gunster

Om te vieren dat de titels al jaren goed verkopen, hebben we onlangs de kleine Omdenken collectie uitgebracht. De vier kleine boekjes als collectie in een chique cassette. Zo hebben lezers het gehele gedachtegoed in één keer bij elkaar. Ideaal als startpunt om je verder te verdiepen in het omdenken, maar ook een verzamelobject voor de echte fans.

Scheurkalender 2023 14 vierkant

Internationale doorbraak

Niet alleen in Nederland gaat het goed, maar de boeken van Berthold Gunster worden de komende maanden ook op vele plekken in het buitenland uitgegeven. Onder andere in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Italië, Portugal, Rusland, Servië en Zuid-Korea. Een indrukwekkende lijst waar we erg trots op zijn! Uiteraard hopen we daar in 2023 nog vele landen aan toe te kunnen voegen.

Berthold 3
Nelleke Poorthuis
13-12-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden