zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Theatershow gezien? Deel je verhaal!

16-11-2015
151106 Ef  Mg 9175 Kopie

Heb je de ‘Lastige kinderen, heb jij even geluk’ Theatershow bezocht? ?Dan is deze oproep misschien iets voor jou.

Niet zo lang geleden stond er een verhaal van Judit op onze site. Judit had met haar puberzoon de theatershow bezocht en schreef daarover een niet alleen erg leuk, maar vooral belangwekkend verhaal. Het verhaal is door meer dan vijftigduizend mensen gelezen en heeft velen stof tot nadenken gegeven.

Wij vonden het ontzettend inspirerend om te lezen wat er na afloop van onze voorstelling bij onze bezoekers gebeurt. En nog belangrijker: we hebben zelf ook weer wat geleerd van het verhaal van Judit. Wij hebben uiteraard zelf niet alle wijsheid in pacht en het is geweldig als we door het delen van zulke mooie verhalen van elkaar kunnen leren. Daarom doen we hier een oproep.

Heb jij ook onze theatershow gezien en een vergelijkbare ervaring? Heb je na afloop met je partner gepraat, zelf een inzicht gekregen, met je kind gesproken of ben je iets in de omgang met je kinderen anders gaan doen? Kortom, heb jij net als Judit stof tot nadenken als het gaat om kinderen grootbrengen? Laat het ons weten. Van de inzendingen die we ontvangen, zullen we de mooiste verhalen publiceren op een speciale pagina. Uiteraard zijn niet alleen verhalen van vaders en moeders, maar ook van juffen, meesters, voetbaltrainers, opa’s en oma’s en alle anderen die met kinderen te maken hebben meer dan welkom. De schrijvers van de gepubliceerde verhalen ontvangen als bedankje het niet te versmaden Omdenken Verrassingspakket (met daarin o.a. een aantal boeken naar keuze).

We zijn benieuwd naar jullie verhalen!

Nelleke Poorthuis
16-11-2015
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden