zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Streaker? Nou en?!

19-09-2017

Op 2 september was in Bristol het Downs Festival, waarbij de band Elbow op de mainstage stond. Terwijl Guy Garvey, leider van de band, stond te zingen gebeurde er plotseling iets onverwachts.
Een streaker kwam het podium op gerend!

Elbow Verkleind

Een dansje

Wanneer zoiets gebeurt, wordt zo’n streaker meestal zo snel mogelijk van het podium gehaald door de beveiliging. Ook hier was de beveiliging al bezig de man te verwijderen, maar Guy Garvey dacht daar toch even anders over.

Hij haalde de streaker bij de beveiligers weg en liep met hem naar de voorkant van het podium. Onder luid applaus kreeg de streaker aandacht van het publiek. Om er nog een schepje bovenop te doen, besloot Garvey nog even een dansje te wagen met de streaker en zo walsten ze samen over het podium, terwijl de band doorgaat met spelen alsof er niets aan de hand is. Na de dans werd de streaker onder luid applaus van het podium begeleid door de beveiliging.

Meebewegen

Garvey boog (zowel letterlijk als figuurlijk) mee met de situatie door met de streaker te dansen. Er werd ja-en tegen dit probleem gezegd. De hele sfeer tijdens het optreden was positief en het optreden kreeg door deze actie net iets extra’s. Ook fans van de band wisten deze actie van Garvey te waarderen.

Zien?

Wil je zien hoe Garvey met de streaker omging? Bekijk hier het fragment op Twitter.

Bedankt voor de tip Marinus!

Foto: Josh Rocklage

Anne Diederik
19-09-2017
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden