Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Rainworks

14-02-2018 2 minuten leestijd

We schreven al eerder over regenkunst, dus toen we een tip kregen over de spray van Rainworks werden we meteen enthousiast. Met deze waterafstotende spray kun je een tekening of tekst op de grond spuiten, die pas zichtbaar wordt als het regent. Waar de spray terechtgekomen is, blijft het droog en dus lichter van kleur. Dat wilden wij wel eens uitproberen op de stoep voor ons kantoor in Utrecht. 

Blij als het regent

Rainworks is bedacht en opgericht door Peregrine Church. Hij wil mensen graag een reden geven om uit te kijken naar regenachtige dagen. Zijn motto: regenen doet het toch, dan kun je er maar beter iets leuks van maken. Daar zijn wij het helemaal mee eens, dus besloten we om een flesje te bestellen en zelf een Rainworks te maken.

Op de kaart

Het duurde even voor we de tijd vonden om onze bestelling te gebruiken, maar het is dus gelukt. (En ja, die wijnflessen waren echt alleen maar om ervoor te zorgen dat het karton niet wegwaaide!) We staan nu zelfs op de kaart van Rainworks. En nu maar hopen dat het snel gaat regenen! 

Voor de duidelijkheid: we hebben onze bestelling natuurlijk zelf betaald en krijgen niet betaald om hierover te schrijven. 

Bedankt voor de tip Aline, wat een goed idee! 

Sabine Sterk
14-02-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden