Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken opent pop-up store op Utrecht Centraal

21-11-2018

Leuk nieuws: ter gelegenheid van het verschijnen van ons nieuwe boek 'Zoals verwacht loopt alles anders' openen we een week lang een pop-up store op Utrecht Centraal! Samen met onze uitgever A.W. Bruna zijn we van maandag 26 november tot en met zondag 2 december te vinden in de stationshal tussen spoor 18/19 en spoor 20/21. Kom je langs? Er is een heleboel te doen!

Programma

Er zijn verschillende dingen te doen in de pop-up store. We verkopen er uiteraard onze boeken en andere Omdenken hebbedingen, maar je kunt je er ook prima even vermaken als jouw trein vertraging heeft. Sterker nog: we hebben de store zo leuk gemaakt, dat jij deze week staat te juichen als jouw trein niet op tijd vertrekt, vertraging is de bedoeling geworden!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op deze pagina voor alle informatie: het programma, de activiteiten, de openingstijden. Die pagina werken we de komende tijd ook steeds bij met de meest recente informatie. Je kunt je ook aanmelden voor ons Facebook-evenement. Tot ziens in op Utrecht Centraal!

Nelleke Poorthuis
21-11-2018
Nieuwsgierig geworden naar deze onze tijdelijke winkel op Utrecht Centraal?
ja, vertel me meer!