zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Podcastafleveringen over 'Werk'

24-01-2020

Hoera! Het is bijna tijd voor het nieuwe seizoen van onze Omdenken Podcast. Er staan nu al 34 afleveringen online, waarvan we er vandaag een paar in het zonnetje zetten.

Ja

Spotify-playlist

Voor het gemak hebben we er een Spotify-Playlist van gemaakt, die vind je hier. Werkt het niet? Of wil je meer over de afleveringen lezen? Scroll dan vooral door!

Als ik het iemand anders zie doen en het gaat hem makkelijk af, denk ik: dat gaat mij nooit lukken...

Aflevering 2 - Jezelf verkopen

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Tim, die het heel lastig vindt om zichzelf te verkopen. Hoe schrijf je nou een goede motivatiebrief? Het solliciteren lukt hem tot nu toe nog niet zo goed. Ligt dat aan die brief? Of speelt er nog wat anders bij Tim? Klik hier om te luisteren of zoek de aflevering in jouw favoriete podcast app op je telefoon. Luister aflevering 2 van de Omdenken Podcast.

Ik hoor bij de mensen die nooit op tijd naar huis gaan en in het weekend doorwerken.

Aflevering 10 - Wees eens gedreven!

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Marjolijn, die er op haar werk tegenaan loopt dat niet al haar collega's zo gedreven zijn als zij. Dit verschil levert spanningen op en daar wil ze graag mee om leren gaan. Klik hier om te luisteren of zoek de aflevering in jouw favoriete podcast app op je telefoon. Luister aflevering 10 van de Omdenken Podcast.

Dat saai dan toch spannend kan zijn hè?

Aflevering 22 - Uitdaging in je werk

In deze podcast gaat Berthold Gunster in gesprek met Rob. Hij was op zoek naar uitdaging in zijn werk. Dat is gelukt. Te goed zelfs, want hij ervaart nu veel stress en onzekerheid over het werk dat hij levert.

Zoek de aflevering in jouw favoriete podcast app op je telefoon of luister aflevering 22 van de Omdenken Podcast hier.

Het is een aardig persoon maar als het op werk aankomt, begint bij mij de frustratie steeds meer te groeien...

Aflevering 25 - Ontslag nemen?

In weer een gloednieuwe aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Jennifer. Ze is al een tijdje niet tevreden over haar baan en dan met name over haar manager. Ze twijfelt over ontslag nemen en weet niet zo goed wat ze moet doen.

Zoek de aflevering in jouw favoriete podcast app op je telefoon of luister aflevering 25 van de Omdenken Podcast hier.

Jij weet heel goed wat je wilt en dat geeft problemen.

Aflevering 27 - Zwalkende carrière

Stephanies carrière loopt niet zoals ze het voor zich had gezien. Ze is op dit moment bezig met haar derde fulltime baan sinds haar afstuderen. Helaas, dit is ook niet wat ze wil. Maar wat dan wel? Hoe krijgt ze haar zwalkende carrière weer op de rit? Luister aflevering 27 in je favoriete podcast-app of hier.

Maar omdat het de schoondochter van een vriendin van een vriendin is, durf ik weer geen nee te zeggen. - Linda

Aflevering 29 - Geven en nemen als zzp'er

Deze keer gaat Berthold in gesprek met Linda. Zij is als zzp’er enorm loyaal naar haar klanten. Maar soms té loyaal. De balans tussen geven en nemen is dan verstoord en op dit moment belemmert dat haar in het zetten van de volgende stap voor haar bedrijf. Zie je geen video? Klik dan hier. Liever via een app luisteren? Hier klik je makkelijk door.

Zo, dat was het.

Wie weet heb je een nieuwe aflevering ontdekt of nogmaals beluisterd. In ieder geval hopen we dat jij ook zin hebt in seizoen 4!
Een overzicht van alle afleveringen vind je hier.

Abonneren op onze podcast kan zo:

  • Heb je een iPhone? Ga dan naar de App Store en download de app Podcasts. Klik onderin op ‘Zoek’, zoek op ‘Omdenken', klik op ons logo en vervolgens op de paarse abonneerknop. Iedere nieuwe aflevering verschijnt nu automatisch in deze app. Je komt er ook via deze link.
  • Heb je een Android telefoon? Ga dan naar de Google Play Store en download de Google Podcasts app. Zoek op 'Omdenken', klik op ons logo en vervolgens op de abonneerknop. Ook dan kun je iedere nieuwe aflevering in deze app beluisteren. Je komt er ook via deze link.
  • Heb je Spotify? Ideaal! Zoek in de Spotify app op 'Omdenken' en je vindt onze podcast. Of klik hier.
  • We uploaden het audiobestand ook elke week op Youtube. Er is niet veel spannends te bekijken, maar je kunt er wel makkelijk luisteren.
  • Liever via RSS? Kan ook!
  • Te kort voor jou? Berthold heeft Huh?! helemaal ingesproken als luisterboek. 8 uur lang naar Berthold luisteren dus. Dat kan.
  • Kom je er niet uit? Mail ons en we helpen je!


Sabine Sterk
24-01-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden