Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Podcast: omdenken op je werk, zo moet dat

05-06-2019

Schrijver, spreker en gedragswetenschapper Ben Tiggelaar spreekt in zijn podcast inspirerende gasten over persoonlijk leiderschap, effectief werkgedrag en work-life balans. Vanaf 5 juni is zijn podcast elke woensdag om 16:00 uur te horen en Berthold was te gast in de allereerste aflevering.

Luister nu

Berthold deelt in deze podcast zijn beste tips met Ben. Wat doe je met problemen die je niet kunt veranderen? Waarom moet je pijn verdragen als je wilt groeien? Berthold geeft helder advies. Praktisch en inspirerend. En dat in een kwartier. Bam! Luister nu via de website van BNR of zoek de podcast in de BNR app.

Meer leren?

Wil je nog meer leren over omdenken op je werk? Dat kan! In samenwerking met DenkProducties organiseert Omdenken op dinsdag 18 juni 2019 de allereerste zakelijke Masterclass Omdenken in Fort Voordorp, Utrecht. In deze masterclass laten we je zien dat elk werkprobleem een mogelijkheid in wording is. Als je er goed mee om leert gaan, is elk probleem de eerste stap op weg naar een innovatieve, creatieve manier van denken.

Lijkt je dat wel wat? Lees hier meer en schrijf je snel in voor een bijzondere, afwisselende en zeer levendige dag. Vol korte colleges, veel voorbeelden en slimme denk-oefeningen. En een paar bijzondere verrassingen. Je krijgt geen tijd om op je horloge te kijken of je mail te checken. Dat kun je ook veel beter thuis doen.

Nelleke Poorthuis
05-06-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Je kunt verdriet pas loslaten als je het kunt toelaten.