Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Doe mee aan de pilot van de online Training Omdenken

20-10-2020

Alles is anders. Dus ook de Omdenken training. Het goede nieuws: die kun je nu vanuit huis doen! In twee ochtenden leer je de basis van Omdenken. Hoe pas je Omdenken toe in communicatie? Hoe pas je het gedachtengoed toe op de problemen in je leven?

UPDATE: de pilot was een groot succes, dus de eerste echte trainingen staan gepland! Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Interactieve training

In een interactieve training waarin je actief meedenkt, prijzen wint en meteen aan de slag gaat met jouw eigen input, leer je anders kijken naar een probleem.
Voorafgaand aan de training krijg je een Omdenk-pakket thuis met daarin materialen voor de training.
Na afloop krijg je inspiratiepost. Zo is thuisblijven niet alleen nuttig, maar ook nog erg leuk.

Pilot

Maar voordat we écht van start gaan met deze training, willen we eerst een pilot draaien. Werkt het allemaal lekker? Is het zo leuk als we dachten? Kunnen we onze offline training inderdaad vertalen naar online? Daarom bieden we nu voor 16 mensen deze training aan voor een gereduceerd tarief. Het enige wat wij daarvoor terug willen, is na afloop jouw feedback over de training. Lijkt dat je wel wat? Lees dan snel verder voor de praktische details en verover een plekje.

Hoe wat waar wie, vertel me alles?!

 • Wanneer is de training?

  De pilot-training is op donderdag 5 en 12 november, beide dagen van 9:30 uur tot 12:30 uur.

 • Voor wie is de training geschikt?

  De training is bedoeld voor iedereen van boven de 18 die wil leren omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen vraagstukken, dilemma's en problemen mee te brengen, verrast te worden, op het verkeerde been gezet te worden, uit z’n comfortzone gehaald te worden en plezier te hebben. We zullen het immers niet alleen over omdenken hebben, we zullen het vooral ook doen.

  We stellen geen minimale eisen wat betreft leeftijd of scholing. Het is namelijk onze ervaring dat leeftijd en opleidingsniveau niet zo heel veel zeggen. Heb je een nieuwsgierige geest en ben je bereid om problemen te onderzoeken? Dan ben je dus meer dan welkom.

 • Wat heb ik nodig?

  Een computer of laptop met een stabiele internetverbinding, een headset of koptelefoon zodat we je allemaal goed kunnen verstaan en een rustige ruimte zodat jij je aandacht erbij kunt houden. De materialen van de training krijg je vooraf van ons via de post opgestuurd. En zoals vroeger al op de paklijst van je schoolreisje stond: neem je goede humeur mee.

 • Wie geeft de training?

  De training wordt gegeven door onze onnavolgbare trainer Sanne van Arnhem.

 • Wat kost dat?

  Speciaal voor deze pilot kost de training slechts € 95,- inclusief BTW en inclusief de materialen die we toe zullen sturen.

 • Ik wil meer weten!

  Je kunt altijd bellen of mailen met ons kantoor. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur via 030-2334062. Een e-mail kun je sturen naar info@omdenken.nl.

 • Hoe bemachtig ik een plekje?

  Lees snel verder hieronder!

Ik wil dit!

Wauw! De pilot zat echt binnen 2 uur vol. Maar niet getreurd. We doen de pilot uiteraard om zo snel mogelijk meer online trainingen te kunnen gaan geven. Schrijf je bijvoorbeeld in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media als je op de hoogte wilt blijven. Of klik hier om je in te schrijven voor de eerste trainingen in januari. Tot snel!

Nelleke Poorthuis
20-10-2020
Meedoen met deze unieke pilot van de online Training Omdenken?
Klik hier om een kaartje te kopen

Meedoen met deze unieke pilot van de online Training Omdenken?

Klik hier om een kaartje te kopen