zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Onze training Omdenken komt in 3 smaken

05-03-2018

Wist je al dat we drie verschillende soorten trainingen hebben? Een algemene, geschikt voor iedereen en alle soorten problemen. Daarnaast hebben we speciaal voor mensen die werkzaam zijn in het primair onderwijs een training waarin we helemaal in gaan op alles waar je als leerkracht tegenaan loopt. En voor ouders en verzorgers hebben we ook training die totaal op de opvoeding gericht is.

Flyer Training Zonder Tekst

Training Omdenken

Deze training is geschikt voor iedereen, tegen wat voor soort problemen je ook aanloopt. Aan de hand van je eigen dilemma’s, vragen en irritaties, leer je de strategieën van het omdenken toe te passen op je eigen leven. Privé en werk. Zowel met betrekking tot complexe vraagstukken, als onbenullig huis-tuin-en-keuken gedoe.

Training Omdenken in het primair onderwijs

Werken in het onderwijs is natuurlijk prachtig, maar het gaat ook gepaard met de nodige problemen: volle agenda’s, voortdurend wijzigende regelgeving, lastige kinderen, om over collega’s en ouders nog maar te zwijgen…

Deze training is bedoeld voor iedereen uit het primair onderwijs die wil leren omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen ervaringen mee te brengen, verrast te worden en plezier te hebben.

Training Omdenken voor ouders en opvoeders

Kinderen krijgen is per definitie een geschenk. Een wonder. Maar het is ook per definitie gedoe. De vraagstukken zijn ontelbaar, variërend van de ogenschijnlijk kleine problemen als slecht eten, bedplassen, niet luisteren en ruzie maken tot de grotere problemen als continu gamen, geen huiswerk willen maken en eenzaamheid.

Maar gelukkig is er deze training, bedoeld voor iedereen die als opvoeder direct met kinderen te maken heeft.

Meer informatie?

Hier lees je nog veel meer over onze trainingen, vind je de data en locaties en kun je je meteen inschrijven. Je kunt ook altijd bellen of mailen met ons kantoor. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30 uur via 030-2334062. Een e-mail kun je sturen naar info@omdenken.nl.

Nelleke Poorthuis
05-03-2018
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden