Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omkopen

31-10-2019

Het is op veel campings een probleem: gasten die hun auto parkeren op het grasveld naast hun tent of caravan. En daar hoort-ie eigenlijk niet...

Tony

Het overkwam Nienke Bloem ook. Maar zij stond op Camping BuitenLand en daar weten ze op een heel erg leuke manier korte metten te maken met foutparkeerders. Ze maakte bovenstaande foto en schreef:

Dit is toch veel leuker dan een wielklem of een boete bij een verkeerd geparkeerde auto? Wij vieren vakantie op Camping BuitenLand in Drenthe. Een camping die net iets anders, vrijer, maar nog steeds een camping is. En deze manier van mensen aanspreken, die de auto verkeerd hebben geparkeerd, past er perfect bij. Geweldig voorbeeld van eigenheid en consistentie. Fraai staaltje omdenken en een top klantbeleving.

Geweldig! En het mooie is: óf gasten kunnen er om lachen en zetten netjes hun auto weg en maken zo de receptioniste blij, óf ze kopen de receptioniste om met een reep Tony Chocolonely Caramel Zeezout en maken zo de receptioniste blij. Kortom: de receptioniste is altijd blij! Camping BuitenLand laat ook weten dat ze inmiddels behoorlijk wat repen heeft ontvangen.

Via Nienke Bloem op Instagram.
Meer over Camping BuitenLand vind je hier.

Nelleke Poorthuis
31-10-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden