zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Nu verkrijgbaar: omdenken voor kinderen

23-11-2017

We deden al aan omdenken dóór kinderen maar nu is er ook omdenken vóór kinderen. Het boekje Omdenken doe je zo! en het kaartspel Wie is de beste omdenker? voor kinderen van 9 jaar en ouder zijn nu verkrijgbaar.

Afbeelding Voor Artikel Website Met Tekst

Kinderen zijn creatief

Om te kunnen omdenken moet je zowel creatief zijn als logisch kunnen nadenken. Jonge kinderen lijken het creatieve deel intuïtief te beheersen. Ze maken ‘denkfouten’ die uiteindelijk tot nieuwe mogelijkheden kunnen leiden. Op een bepaalde leeftijd gaan ze echter beseffen dat er ‘foute’ antwoorden zijn en raken ze dat vermogen kwijt. Dit boek en spel leren kinderen hun uitzonderlijke creativiteit te behouden en te combineren met volwassen logica.

Problemen kunnen leuk zijn

Als kinderen dit boekje gelezen of spel gespeeld hebben, zullen ze merken dat het soms superleuk is om een probleem te hebben! We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen van kinderen en hun ouders, bijvoorbeeld deze blog van Shirley of de dochter van Danielle die niet kon stoppen met spelen.

Anderen stuurden ons:

"Gisteren zowel het boek als spel besteld. Vandaag binnen. Mijn zoontje van 9 en ik hebben het spel gespeeld. We hebben genoten. Zelfs afgesproken om morgen weer een potje te spelen. Dank!"

"Mijn dochter en ik zijn echt fan van het boekje en het spel. Wat een geweldige items!"

"Mijn 8-jarige zoon zegt: 'Mama, zeg maar tegen die mensen van Omdenken dat het echt heel leuk is!' En met moeite neemt hij afscheid om te gaan slapen. De volgende ochtend is hij om 6.15 uur naar beneden geslopen om het boekje uit te lezen."

"We hebben echt gelachen met elkaar, heerlijk. Vooral toen die van 11 riep: 'Is dit spel speciaal voor ons gemaakt of zo, elke vraag klopt gewoon!' En dit terwijl ze eigenlijk niet doorhad dat ze haar eigen gedrag aan het analyseren was. Een win-win situatie zeg ik!"

Bestel nu

Zowel het boekje als het spel zijn verkrijgbaar in boekhandels en natuurlijk ook in onze eigen webwinkel. Klik hier voor het boekje en hier voor het spel. Veel plezier en laat ons vooral weten wat jullie en vooral jullie kinderen er van vinden. Dat vinden we leuk!

Nelleke Poorthuis
23-11-2017
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Verdwenen mijn problemen maar net zo snel als de geodriehoeken, wanten en fietssleutels van mijn kinderen.