zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Luister hier de nieuwste afleveringen van de Omdenken Podcast

31-03-2022

Seizoen 7 is van start! Elke maandag komt er een nieuwe aflevering online. In de Omdenken Podcast luister je mee met de openhartige gesprekken die Berthold Gunster voerde met mensen over hun problemen. Hoe kunnen ze hun probleem laten verdwijnen? Of zelfs omdenken?

Meest recente aflevering

Luister nu naar de nieuwste afleveringen

Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken en gaat elke week met een gast in gesprek over zijn of haar probleem. Dat kan van alles zijn: faalangst, ongewenst single zijn, een gamende zoon, ontslag, keuzestress of het gevoel te kort te schieten als ouder. Samen onderzoeken ze op een lichte manier of ze het probleem kunnen laten verdwijnen.

Soms zul je jezelf herkennen, soms kun je er iets van leren en boven alles kun je meeleven met deze ontwapenende gesprekken. Oh en lachen natuurlijk, want uiteindelijk doen we allemaal maar wat. Luister nu mee via Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify of RSS.

Zelf in gesprek met Berthold?

Wil je zelf een keer in deze podcast in gesprek met Berthold? Dat kan! We staan altijd open voor nieuwe deelnemers. Zit jij met een probleem dat je wel eens in onze podcast zou willen bespreken? Vul dan dit formulier in. Mochten we vervolgens meer willen weten over jou of het probleem dat je graag met Berthold wilt bespreken, dan hoor je van ons. Dank je wel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij de Omdenker van de dag in je mail? En op de hoogte zijn wanneer we nieuwe boeken, inspiratie of shows hebben? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nelleke Poorthuis
31-03-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden