zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - DE KERSTSPECIAL

23-12-2019 17 minuten leestijd

Wat een gezelligheid, de 🎄KERSTSPECIAL 🎄staat nu online! Het derde seizoen zit er alweer op en daarom waren we benieuwd naar jullie, onze luisteraars. We vroegen jullie om via onze hotline een berichtje in te spreken en ons te vertellen aan welke aflevering je het meest hebt gehad. Welk inzicht leverde jou dat op en wat heb je er mee gedaan? Dat hebben jullie in groten getale gedaan. In deze kerstspecial laten we een aantal van die audioberichten aan jullie horen en hebben we uiteraard Berthold gevraagd naar zijn overwegingen. Luister bijvoorbeeld hier: http://anchor.fm/omdenken 🎄🎄🎄🎄🎄


Hopelijk hebben jullie het een beetje leuk de komende weken. En anders kun je altijd de Kerst Bullshit Bingo die we vorig jaar maakten gebruiken... https://www.omdenken.nl/inspiratie-en-verhalen/kerst-bullshit-bingo

We zijn van plan het nieuwe jaar te beginnen met een bonusaflevering van seizoen 3: hoe is het de deelnemers vergaan? Hebben ze er iets aan gehad? Je hoort het als als het goed is ergens eind januari.

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Wie zit er nou eigenlijk achter deze podcast?

Ook namens de rest van Team Omdenken heel fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar! Want Berthold maakt deze podcast natuurlijk niet alleen. Mij hebben jullie al vaker gehoord maar ik heb me eigenlijk nooit voorgesteld. Hoi, ik ben Nelleke Poorthuis en ik vorm samen met Sabine Sterk en Annemargreet Dwarshuis de redactie van deze podcast. Guido Hoogeboom is verantwoordelijk voor de montage en de podcast is een idee van Jochem Gunster die ook vaak de techniek heeft verzorgd. Namens ons allemaal bedankt voor het luisteren. In het nieuwe jaar komen we terug met seizoen 4. En die beginnen we natuurlijk weer met een bonusaflevering waarin we je vertellen hoe het nu gaat met de mensen die je hebt ontmoet in seizoen 3! Maar eerst kerstvakantie. Tot snel!

Bedankt voor het luisteren!

Bedankt voor het luisteren!

Ken je dat? Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen?

Zoals verwacht loopt alles anders. Dat is niet alleen de titel van één van onze boeken, maar ook van de theatershow waarmee Berthold op dit moment door het land toert.

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Kijk op omdenken.nl/theatershow voor meer informatie en een volledige speellijst. Die gaan we hier niet integraal voorlezen want daar zit niemand op te wachten.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week! Of tot in het theater! De kaartverkoop vind je hier.

Meer podcastafleveringen

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
23-12-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Ik heb geen spiegel nodig. Ik heb pubers.