zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Bonusaflevering seizoen 3

16-03-2020 19 minuten leestijd

Daar zijn we weer! Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar het vierde seizoen van de Omdenken Podcast gaat bijna beginnen. En traditiegetrouw sluiten we het vorige seizoen ook deze keer weer af met een bonusaflevering. Hierin hoor je hoe het nu gaat met de mensen die te gast waren in onze podcast. Een beetje zoals met Ik Vertrek. Een hoe-is-het-nu-met-update zeg maar. Zeven mensen hebben voor ons iets ingesproken en dat ga je hier horen. Heb je nou de bijbehorende afleveringen nog niet geluisterd, ga dat eerst doen. Anders ga je helemaal niets snappen van wat je nu gaat horen.

Welke afleveringen komen er aan bod in de bonusaflevering?

De titels zijn klikbaar.


  • Aflevering 24: Gamende zoon: We beginnen met Charlotte. Zij vertelde Berthold dat haar zoon veel gamet en dat ze vreest dat zijn schoolresultaten er onder zouden gaan leiden.
  • Aflevering 27: Zwalkende carrière: Stephanie sprak in haar podcastaflevering met Berthold over haar carrière die ze uiteindelijk liefdevol omschreven als zwalkend. Ze was bezig met alweer haar derde baan na haar afstuderen maar dit bleek ook niet wat ze wilde. We vroegen haar hoe het nu met haar en haar carrière gaat.
  • Aflevering 28: Ik ben een sukkel: De uitzending van Tom was een hele speciale. Hij klonk een beetje vreemd, want we namen het gesprek op in een skilift in onze tijdelijke winkel op Utrecht Centraal. Dat was alweer in november 2018, dus we waren heel benieuwd hoe het nu met Tom is. Ziet hij zichzelf nog steeds als een sukkel?
  • Aflevering 30: Bang voor e-mail: Leonie is (of was?) bang voor e-mail. Dat klinkt misschien grappig, maar ze had er erg last van. Vooral op haar werk liet ze enge mails soms te lang ongeopend. In de podcast kwam ze samen met Berthold tot de conclusie dat daar iets anders achter schuil ging. We vroegen haar hoe ze nu terug kijkt op dat gesprek.
  • Aflevering 31: Topsport en blessures: Tessa is met haar 16 jaar de jongste podcastgast ooit! Ze doet op professioneel niveau aan handbal en daar komen helaas regelmatig blessures bij kijken. In de podcast onderzocht ze samen met Berthold hoe ze daar nou mee om zou kunnen gaan zonder ontzettend gefrustreerd te worden. We vroegen Tessa hoe het nu met haar gaat.
  • Aflevering 32: Bang om iets te missen: Het gesprek tussen Berthold en Maxime ging over FOMO: fear of missing out. Maxime was bang om iets te missen en wilde eigenlijk duizend levens tegelijk leven. Maar ja, dat is natuurlijk niet te doen. We waren benieuwd hoe ze daar nu mee om gaat.
  • Aflevering 33: Vader-zoon relatie: En we sluiten af met een update over Max. Hij sprak met Berthold over de relatie met zijn vader. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, maar soms botsen ze ook heel erg. Max wilde graag tips over hoe hij beter met de botsingen met zijn vader om kan gaan. In het gesprek kwamen ze uiteindelijk tot bijzondere inzichten over waarom de vader van Max waarschijnlijk is zoals hij is en in welk patroon ze samen vast zitten. We vroegen hem hoe hij het gesprek met Berthold vond en of hij hier ook al met zijn vader over gesproken heeft.

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Dat was 'm! De update over hoe het nu gaat met de mensen die zo dapper waren om openhartig over hun problemen te praten in onze podcast. Dank jullie wel. Voor het luisteren en alle mooie reacties. We zijn dus hard bezig met een vierde seizoen, dus houdt jouw podcast-app, Spotify of onze social media kanalen in de gaten. Zou je zelf een keer mee willen doen? Dat kan! Ga naar omdenken.nl/podcast en meld je aan.

En kun je geen genoeg krijgen van Omdenken? Je kunt Berthold naast horen ook zien in het theater! Hij toert zodra het weer kan met zijn voorstelling Zoals verwacht loopt alles anders door het land. De kaartverkoop gaat hard, maar er zijn hier en daar nog wat kaartjes verkrijgbaar. Kijk op omdenken.nl/theatershow voor de data, locaties en linkjes naar de kaartverkoop. Tot snel!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot binnenkort!

Sabine Sterk
16-03-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Als je verliest, verlies dan niet de les.