Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 41 - Te hoge verwachtingen

11-01-2021

Berthold gaat in deze aflevering in gesprek met Marit. Zij heeft last van haar eigen te hoge verwachtingen. Ze verwacht veel van haarzelf maar ook van het leven in het algemeen. We zeggen bij Omdenken niet voor niets: “Een te hoge verwachting is niets anders dan een toekomstige teleurstelling.” Maar hoe ga je om met die teleurstelling? En wat wil ze aan zichzelf bewijzen?

Luisteren

Luisteren kan via Spotify of klik hier door naar je lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

Het is echt opvallend hoe vaak dat irritante negatieve zelfbeeld ons in de weg zit en problemen veroorzaakt die je dus blijkbaar zelf maakt. Heb jij jouw woord al gevonden? Wat wil jij heel graag niet zijn waarvan je diep van binnen - geheel ten onrechte - toch denkt dat je het bent? Een loser? Een sukkel? Lui? Koud? Onecht? En als je ‘m gevonden hebt, helpt het? Kun je er al met humor naar kijken?

Dit was het voor vandaag wat betreft onze podcast. Maar we doen nog veel meer! Een paar voorbeelden. Op onze social media kanalen posten we dagelijks inspiratie, we geven webinars over Omdenken bij bedrijven en organisaties, we organiseren persoonlijke trainingen - tegenwoordig ook online - en Berthold heeft inmiddels al 12 boeken over zijn gedachtegoed geschreven.

Mond-tot-mond

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Voor nu: dank je wel voor het luisteren!

0 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
Nelleke Poorthuis
11-01-2021

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Je kunt van alles een probleem maken. Je kunt ook van een probleem van alles maken.