zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 36 - Op verkeerde mannen vallen

30-11-2020

Vandaag is in onze podcast het woord aan Ellen. Ze vindt van zichzelf dat ze steeds de verkeerde keuzes maakt. En dan vooral op het gebied van mannen. Hoe doorbreek je zo’n patroon? En wat zijn dan goede keuzes? Want van een man die liefdevol boterhammen met hagelslag voor haar smeerde, werd ze ook gillend gek...

Aankondiging Aflevering 36 Twitter

Luisteren

Luisteren kan via Spotify of klik hier door naar je lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

En voordat we je met rust laten, wil ik graag nog één ding met je delen. Speciaal voor jou als je kinderen hebt. Of wilt. Of wel eens om je heen hebt. Of iemand kent met kinderen. Of er ooit eentje was.

Op woensdag 9 december organiseren we om kwart over 8 ‘s avonds namelijk weer een ‘Stop met opvoeden!’ webinar.

In twee uur tijd neemt Berthold je dan mee in de explosieve wereld van omdenken in de opvoeding. Hij beantwoordt vragen als ‘Hoe buig je het lastige gedrag van je kinderen om naar een nieuwe mogelijkheid?’ en ‘Hoe stop je met het onhaalbare, doodvermoeiende streven de perfecte ouder te moeten zijn?’.

Wil je hier bij zijn? Kaartjes zijn nu te koop via omdenken.nl/stopmetopvoeden Daar vind je ook meer informatie over het hele webinargebeuren.

Dit webinar doet het overigens ook heel goed als origineel Sinterklaascadeau. Mailtje uitprinten en inpakken en klaar ben je. Ideaal.

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Nelleke Poorthuis
30-11-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.