zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 35 - Omgaan met complimenten

23-11-2020

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Michel. Hij vindt het lastig om met complimenten om te gaan. Ze geven hem in eerste instantie een goed gevoel, maar vervolgens eigenlijk alleen maar stress. Berthold probeert er achter te komen wat er precies in het hoofd van Michel gebeurt als hij een compliment krijgt. En ze hebben het om één of andere reden steeds over goudvissen verzamelen...

Aankondiging Aflevering 35 Twitter

Luisteren

Luisteren kan via Spotify of klik hier door naar je lievelings-app.

Bedankt voor het luisteren!

Krijg je geen genoeg van deze gesprekken? Dit is alweer aflevering 35, dus als je nog niet alles gehoord hebt, kun je lekker binge luisteren. Je vindt alle oude afleveringen in onze podcastfeed en op omdenken.nl/podcast.

Wil je nog meer? Dat kan! Berthold is een tijdje geleden de studio ingedoken om een aantal van zijn boeken in te spreken. Urenlang het zoetgevooisde stemgeluid van Berthold Gunster, wie wil dat nou niet? Nou ja, sommige mensen. Dus daarom hebben ons boek ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ in laten spreken door onze zakelijk leider Annemargreet Dwarshuis. Ook wel eens lekker, een ander geluid.

Je vindt onze luisterboeken onder andere op Storytel, Bol.com, Kobo, Libris.nl en Luisterrijk.nl.

Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Nelleke Poorthuis
23-11-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden