zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 33 - Vader-zoon relatie

16-12-2019 29 minuten leestijd

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Max. Hij worstelt met de relatie met zijn vader. Ze kunnen het goed met elkaar vinden, maar soms botsen ze ook heel erg. In het gesprek ga ik met Max op zoek wat er achter die botsingen zit en hoe hij daar mee om zou kunnen gaan.

Ik kan het heel goed leuk hebben met mijn vader, we kunnen het heel goed leuk hebben met elkaar, maar zodra er een punt van discussie ontstaat, lijkt er echt een oorlog te ontstaan.
Max

Luisteren

Luister via Spotify, via het YouTube-linkje hieronder of klik hier door naar je lievelingsapp.

Bedankt voor het luisteren!

Bedankt voor het luisteren!

Ken je dat? Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen?

Zoals verwacht loopt alles anders. Dat is niet alleen de titel van één van onze boeken, maar ook van de theatershow waarmee Berthold op dit moment door het land toert.

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Kijk op omdenken.nl/theatershow voor meer informatie en een volledige speellijst. Die gaan we hier niet integraal voorlezen want daar zit niemand op te wachten.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week! Of tot in het theater! De kaartverkoop vind je hier.

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
16-12-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Vooruitgang ontstaat als onmogelijk samenvalt met onvermijdelijk.