zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 32 - Bang om iets te missen

09-12-2019 29 minuten leestijd

Voordat we beginnen met deze aflevering, willen we jullie, onze luisteraars, iets vragen. Op dit moment is onze podcast al meer dan een miljoen keer beluisterd. Een miljoen keer. Dat is echt bizar veel. En gelukkig krijgen we ook regelmatig DM’s, tweets, recensies en mails van jullie. Met daarin waarom je luistert of een mooie anekdote over hoe een aflevering van onze podcast jou geholpen heeft.

En naar die verhalen zijn we nu op zoek. We willen 2019 graag afsluiten met een kerstspecial. Een aflevering waarin we jullie aan het woord laten. Waarin jullie antwoord geven op de volgende vragen:

Welke inzichten heb jij gekregen door het luisteren naar de podcast? En wat heb je ermee gedaan? Baan opgezegd? In de spiegel gekeken en jezelf een sukkel genoemd?

Vertel het ons. Deel je verhaal.

Dat doe je door via WhatsApp een audiobericht in te spreken van maximaal 1 minuut en die te sturen naar, nu komt er een 06-nummer, dus pak even pen en papier of je telefoon, ik wacht wel even. Ja? Kunnen we? Komt-ie: 06- 42 11 68 48. Komt-ie nog een keer hoor. 0642116848. Dus vertel ons in een audiobericht welke inzichten deze podcast jou opgeleverd heeft en wat je daar mee gedaan hebt. En wie weet delen we jouw reactie in onze kerstspecial!

“Je leeft niet, tenzij je allemaal dingen meemaakt. Is dat geen absurde constructie?” “Ja, dat is echt… slaat helemaal nergens op.”
Berthold & Maxime - 8:49

Deze aflevering

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Maxime. Zij heeft last van FOMO: fear of missing out. Ze wil alles meemaken en duizend levens tegelijk leven. Maar ja, dat is natuurlijk onmogelijk...

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Bedankt voor het luisteren!

Ken je dat? Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen?

Zoals verwacht loopt alles anders. Dat is niet alleen de titel van één van onze boeken, maar ook van de theatershow waarmee Berthold op dit moment door het land toert.

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold in deze one-man-show zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Solo, dit keer. Zonder acteur, dus. En ook zonder PowerPoint. En hopelijk ook met een publiek zonder al te veel verwachtingen, want de eerste maanden zijn het try-outs.

Kijk op omdenken.nl/theatershow voor meer informatie en een volledige speellijst. Die gaan we hier niet integraal voorlezen want daar zit niemand op te wachten.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week! Of tot in het theater! De kaartverkoop vind je hier.

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
09-12-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Verdwenen mijn problemen maar net zo snel als de geodriehoeken, wanten en fietssleutels van mijn kinderen.