Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 29 - Geven en nemen

11-11-2019 30 minuten leestijd

Het is weer maandag dus we hebben weer een kersverse aflevering van de Omdenken Podcast voor je klaarstaan. Deze keer gaat Berthold in gesprek met Linda. Zij is als zzp’er enorm loyaal naar haar klanten. Maar soms té loyaal. De balans tussen geven en nemen is dan verstoord en op dit moment belemmert dat haar in het zetten van de volgende stap voor haar bedrijf.

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Jullie zijn echt heel toffe luisteraars want als we aan het einde van een aflevering vragen om een review achter te laten in de Podcast app van Apple, dan doen jullie dat massaal. Stellen we zeer op prijs!

Sommigen van jullie stellen daar ook vragen. Dat is niet zo handig, want we kunnen niet reageren. En we beantwoorden ze juist heel graag! Vragen mag je dus altijd mailen naar contact@omdenken.nl.

Afgelopen week kregen we via zo’n review een vraag die wel vaker voorbij komt, dus die willen we graag hier even beantwoorden. Kraai0111 vroeg namelijk: Welk boek moet ik eerst lezen als ik wil beginnen met het leren van omdenken?

Nou, het gekke is dat je het beste kunt beginnen met ons laatste boek. Die heet ‘Zoals verwacht loopt alles anders’ en heeft als ondertitel ‘een nieuwe visie op omdenken’. Daarom kun je daar dus ook het beste mee beginnen, want na jaren boeken schrijven over omdenken, heeft Berthold in dat boek het hele gedachtegoed nog eens binnenstebuiten gekeerd en verbeterd. Ook behandelen we daarin de matrix die hij regelmatig in deze podcastgesprekken gebruikt. Maar als we heel eerlijk zijn, kun je het niet fout doen. Er is geen enkel boek dat je niet zult begrijpen als je nog geen ander boek over omdenken gelezen hebt. Dus welke je ook kiest: veel leesplezier Kraai0111!

Werk jij nou bij een bedrijf of organisatie waar ze ook wel wat omdenken kunnen gebruiken? We komen graag langs voor een show, workshop, training of lezing. Kijk voor alle mogelijkheden hier of stuur een mail naar info@omdenken.nl.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
11-11-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Je kunt verdriet pas loslaten als je het kunt toelaten.