zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 28 - Ik ben een sukkel

04-11-2019 30 minuten leestijd

In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Tom. Als er bij hem kleine dingen mis gaan zit hij daar zo erg mee, dat het zijn hele dag verpest. Het wordt dan alsnog een gigantisch probleem. Daar zou hij wel vanaf willen.

“Ja, maar Tom, ik weet nu wat je gaat zeggen. Dit bewijst alleen maar opnieuw dat je een sukkel bent.” “Ik snap het, ik snap het volledig.”
Berthold & Tom

Pop-up store

Deze aflevering zal een beetje anders klinken dan je van ons gewend bent. We namen dit gesprek namelijk op in een skilift op station Utrecht Centraal. Ja, dat hoor je goed. Daar hadden we vorig jaar een week lang een echte Omdenken winkel. Een pop-up store. En in die winkel stond een skilift. Af en toe dook Berthold daar samen met iemand in om een openhartig gesprek te voeren over zijn of haar probleem. Een groot succes, maar het had wel wat effect op de geluidskwaliteit. Omroepen van de NS, muziek, enthousiaste collega’s en de gekke geluidjes van het Omdenkspel dat je in de winkel kon spelen. Je hoort van alles op de achtergrond. Kun je daar nou niet tegen? Lekker deze aflevering skippen. Geen probleem? Dan wensen we je veel luisterplezier. En handig om te weten: je herkent de podcastafleveringen vanuit de pop-up store aan het speciale skilift logo. Zo zie je meteen wat je kunt verwachten. Oké, let’s go!

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Wil je meer weten over de matrix die Berthold gebruikt in deze gesprekken? En over het vakje ‘waarnemen’? Lees dan ook eens ons nieuwste boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daar gaat Berthold er nog veel dieper op in. We hebben sinds kort ook een luisterboek (Huh?!), ingesproken door Berthold. Dat is hier te vinden.

Geniet je nou van het luisteren? (En we hopen natuurlijk dat je dat doet.) En luister je via een iPhone? Laat dan een recensie achter in de podcast app van Apple. Je mag ons gewoon een paar sterren geven, het liefst 5 natuurlijk, maar je kunt daar ook een bericht voor ons achterlaten. Voor ons fijn, want zo stijgen wij in de hitlijsten en ontdekken meer mensen deze podcast.

Werk jij nou bij een bedrijf of organisatie waar ze ook wel wat omdenken kunnen gebruiken? We komen graag langs voor een show, workshop, training of lezing. Kijk voor alle mogelijkheden hier of stuur een mail naar info@omdenken.nl.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. De beste manier om podcasts te ontdekken is namelijk mond-tot-mond-reclame. Dat iemand je vertelt dat je een podcast echt moet luisteren. Vind jij nou dat de Omdenken Podcast zo’n podcast is, vertel je vriendin, oom, collega, vader, kapper of mondhygiënist dan eens over ons.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
04-11-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Ik heb geen spiegel nodig. Ik heb pubers.