zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 27 - Zwalkende carrière

28-10-2019 30 minuten leestijd

De vierde aflevering van seizoen drie staat online! In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Stephanie. Haar carrière loopt niet zoals ze het voor zich had gezien. Ze is op dit moment bezig met haar derde fulltime baan sinds haar afstuderen, maar helaas, dit is ook niet wat ze wil. Maar wat dan wel? Hoe krijgt ze haar zwalkende carrière weer op de rit?

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Wil je meer weten over de matrix die Berthold gebruikt in deze gesprekken? En over het vakje ‘waarnemen’? Lees dan ook eens ons nieuwste boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daar gaat Berthold er nog veel dieper op in. We hebben sinds kort ook een luisterboek (Huh?!), ingesproken door Berthold. Dat is hier te vinden.

Geniet je nou van het luisteren? (En we hopen natuurlijk dat je dat doet.) En luister je via een iPhone? Laat dan een recensie achter in de podcast app van Apple. Je mag ons gewoon een paar sterren geven, het liefst 5 natuurlijk, maar je kunt daar ook een bericht voor ons achterlaten. Voor ons fijn, want zo stijgen wij in de hitlijsten en ontdekken meer mensen deze podcast.

Werk jij nou bij een bedrijf of organisatie waar ze ook wel wat omdenken kunnen gebruiken? We komen graag langs voor een show, workshop, training of lezing. Kijk voor alle mogelijkheden hier of stuur een mail naar info@omdenken.nl.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
28-10-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Ik heb geen spiegel nodig. Ik heb pubers.