zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 26 - Dingen afmaken

21-10-2019 30 minuten leestijd

De derde aflevering van seizoen drie staat online! In deze aflevering gaat Berthold in gesprek met Peter. Hij stroomt over van de ideeën. De één nog beter dan de ander. Maar hij vindt het lastig om door te zetten en iets af te maken. We proberen er samen achter te komen wat hem tegenhoudt.

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Wil je meer weten over de matrix die Berthold gebruikt in deze gesprekken? En over het vakje ‘waarnemen’? Lees dan ook eens ons nieuwste boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daar gaat Berthold er nog veel dieper op in.

Geniet je nou van het luisteren? (En we hopen natuurlijk dat je dat doet.) En luister je via een iPhone? Laat dan een recensie achter in de podcast app van Apple. Je mag ons gewoon een paar sterren geven, het liefst 5 natuurlijk, maar je kunt daar ook een bericht voor ons achterlaten. Voor ons fijn, want zo stijgen wij in de hitlijsten en ontdekken meer mensen deze podcast.

Werk jij nou bij een bedrijf of organisatie waar ze ook wel wat omdenken kunnen gebruiken? We komen graag langs voor een show, workshop, training of lezing. Kijk voor alle mogelijkheden hier of stuur een mail naar info@omdenken.nl.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier. We hebben sinds kort ook een luisterboek, ingesproken door Berthold. Dat is hier te vinden.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
21-10-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.