zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 25 - Ontslag nemen?

14-10-2019 18 minuten leestijd

In weer een gloednieuwe aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Jennifer. Ze is al een tijdje niet tevreden over haar baan en dan met name over haar manager. Ze twijfelt over ontslag nemen en weet niet zo goed wat ze moet doen.

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Bedankt voor het luisteren!

Wil je meer weten over de matrix die Berthold gebruikt in deze gesprekken? En over het vakje ‘waarnemen’? Lees dan ook eens ons nieuwste boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daar gaat Berthold er nog veel dieper op in.

Geniet je nou van het luisteren? (En we hopen natuurlijk dat je dat doet.) En luister je via een iPhone? Laat dan een recensie achter in de podcast app van Apple. Je mag ons gewoon een paar sterren geven, het liefst 5 natuurlijk, maar je kunt daar ook een bericht voor ons achterlaten. Voor ons fijn, want zo stijgen wij in de hitlijsten en ontdekken meer mensen deze podcast.

Werk jij nou net als Jennifer bij een bedrijf of organisatie waar ze ook wel wat omdenken kunnen gebruiken? We komen graag langs voor een show, workshop, training of lezing. Kijk voor alle mogelijkheden hier of stuur een mail naar info@omdenken.nl.

Dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

Tot volgende week!

Nelleke Poorthuis
14-10-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Sta nooit toe dat iemand voor jou een prioriteit is, terwijl jij voor diegene slechts een optie bent.