zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 24 - Gamende zoon

04-10-2019 24 minuten leestijd

Dit is de eerste aflevering van alweer het derde seizoen van onze podcast. Jullie blijven in groten getale luisteren dus blijven wij uiteraard de podcast maken. We beginnen met een heel speciale aflevering. Op het moment dat deze aflevering verschijnt, 7 oktober 2019, begint namelijk de Week van de Opvoeding. Deze week staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Door het hele land worden er activiteiten georganiseerd. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij met deze aflevering over een opvoedkundig probleem. Ik ga namelijk in gesprek met Charlotte die zich zorgen maakt over hoeveel haar 12-jarige zoon gamet.

Hoe kan ik luisteren?

Dat kan door hier meteen door te klikken naar je lievelings-app. Dat kan bijvoorbeeld via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts. We zullen hieronder ook een linkje naar YouTube invoegen, helemaal makkelijk! Het beeld is wel heel saai... Als je niks ziet of hoort, kun je hier klikken.

Week van de opvoeding

Hopelijk heb je genoten van deze aflevering die we in samenwerking met het Nederlands Jeugdinstituut maakten in het kader van de Week van de Opvoeding. Wil je nou meer weten over hoe Berthold tegen opvoeding aankijkt vanuit het gedachtegoed van het omdenken, lees dan ook eens zijn boek ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’. Voor alle activiteiten die georganiseerd worden tijdens de Week van de Opvoeding kijk je op weekvandeopvoeding.nl.

Seizoen 3 van de Omdenken Podcast is dus nu officieel begonnen. Vanaf vandaag zal er iedere maandag een nieuwe aflevering verschijnen op Spotify, onze website of in jouw favoriete podcast-app.


Meer podcasts

Je vindt al onze podcasts hier.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

Tot volgende week!

Sabine Sterk
04-10-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden