Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 46 - Niets bereikt

10-01-2022

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Eva. Zij is de afgelopen 24 jaar bijna continu depressief geweest. Soms ging het wat beter, vaak ging het een stuk minder. Inmiddels is ze 52 en kan ze zeggen dat ze op dit moment niet meer depressief is. Maar nu ervaart ze enorm veel druk om alsnog iets van haar leven te maken. Ze heeft immers nog niets bereikt, dus dat moet allemaal nu nog gebeuren…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ongeveer één keer per maand op de hoogte gehouden worden van wat er bij Omdenken allemaal gebeurd en in de planning staat? Of wil jij juist een paar keer week rond 7.00 uur een omdenker van de dag ontvangen in je mailbox? Het kan allemaal.

Bedankt voor het luisteren!

Dank je wel voor het luisteren naar de Omdenken Podcast. Hopelijk geniet je van de gesprekken. Zou je zelf wel eens te gast willen zijn in deze podcast? Dat kan! Hier vind je een formulier waarmee je je aan kunt melden.

Wil je graag meer weten over Omdenken en de matrix waarover Berthold het vaak heeft in deze gesprekken? Lees dan eens zijn boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daarin duikt Berthold dieper in op wat een probleem nou precies is én de vier verschillende manieren waarop je daarmee om kunt gaan.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen met de gast uit de podcast? Vinden we superleuk! Je kunt ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple of via Spotify? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en hebben wij een beetje een idee wat jullie ervan vinden. Tot volgende week!

Nelleke Poorthuis
10-01-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden