zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 45 - Faalangst op het werk

03-01-2022

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Imme. Zij haalde altijd veel plezier uit het maken van foto's. Maar dat was voordat ze ervoor betaald kreeg. Nu heeft ze van haar hobby haar werk gemaakt en heeft ze opdrachtgevers en klanten en die verwachten natuurlijk kwaliteit. Kan ze dat wel? Ze is bang om slecht werk te leveren, want dan zal iedereen zien dat ze eigenlijk maar een amateuristische fotograaf is.

Bedankt voor het luisteren!

Dank je wel voor het luisteren naar de Omdenken Podcast. Hopelijk geniet je van de gesprekken. Zou je zelf wel eens te gast willen zijn in deze podcast? Dat kan! Hier vind je een formulier waarmee je je aan kunt melden.

Wil je graag meer weten over Omdenken en de matrix waarover Berthold het vaak heeft in deze gesprekken? Lees dan eens zijn boek Zoals verwacht loopt alles anders. Daarin duikt Berthold dieper in op wat een probleem nou precies is én de vier verschillende manieren waarop je daarmee om kunt gaan.

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen met de gast uit de podcast? Vinden we superleuk! Je kunt ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple of via Spotify? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en hebben wij een beetje een idee wat jullie ervan vinden. Tot volgende week!

Nelleke Poorthuis
03-01-2022
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden