zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 44 - Ik kan geen geld uitgeven

27-12-2021

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Marieke. Ze heeft enorm veel moeite met geld uitgeven. Ze heeft geld en hoeft echt niet zuinig te zijn. Maar toch loopt ze liever drie kwartier dan € 1,80 te betalen voor de bus. Ze ziet zelf ook wel in dat dit niet heel handig is en ze heeft er last van. Maar hoe doorbreek je dit patroon? In het gesprek met Berthold blijkt al snel dat er een ander probleem achter zit. En daar zit weer een ander probleem achter. En daar nog eentje achter… een hele zoektocht met een verrassend eindpunt. Luister zelf maar.

Bedankt voor het luisteren!

Vond je deze podcast leuk? Raad ‘m ook vooral eens aan bij je vrienden, buren, moeder of je hardwerkende pakketbezorger.

En mocht je meer willen weten over de vier strategieën uit de Omdenkmatrix, lees dan ons boek Zoals verwacht loopt alles anders.

In onze webwinkel staat nog veel meer leuks. Een leuke tip is ons gezelschapsspel Switch. Geen moeilijk gedoe maar 40 mini-games waartussen je steeds switcht. Het duurt nog even voor de dagen weer langer worden, dus ideaal om deze donkere dagen mee door te komen. Of voor straks tijdens zwoele zomeravonden in de tuin… oeh, zin in!

Mond-tot-mond

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen met de gast uit de podcast? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en dat vinden we leuk.

Voor nu: dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Diede Wieman
27-12-2021
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden