zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken Podcast - Aflevering 43 - Waar leef ik voor?

20-12-2021

In deze aflevering van de Omdenken Podcast gaat Berthold in gesprek met Jaap. Na een rotjaar met een scheiding en een onvrijwillige wisseling van baan, weet hij niet meer zo goed waarvoor hij het allemaal nog doet. Hij heeft het idee dat hij na 63 jaar op deze wereld eigenlijk overbodig is geworden en er niet meer toe doet voor de mensen om hem heen...

Bedankt voor het luisteren!

Vond je deze podcast leuk? Raad ‘m ook vooral eens aan bij je vrienden, buren, moeder of je hardwerkende pakketbezorger.

En mocht je meer willen weten over de vier strategieën uit de Omdenkmatrix, lees dan ons boek Zoals verwacht loopt alles anders.

In onze webwinkel staat nog veel meer leuks. Een leuke tip is ons gezelschapsspel Switch. Geen moeilijk gedoe maar 40 mini-games waartussen je steeds switcht. Het duurt nog even voor de dagen weer langer worden, dus ideaal om deze donkere dagen mee door te komen. Of voor straks tijdens zwoele zomeravonden in de tuin… oeh, zin in!

Mond-tot-mond

Wil je ons iets vertellen? Je mening geven? Iets delen met de gast uit de podcast? Vinden we superleuk! Je mag ons altijd mailen via contact@omdenken.nl.

En tot slot willen we je nog om een kleine gunst vragen. Luister je via de podcast-app van Apple? Laat dan eens een recensie achter! Zo vinden meer mensen onze podcast en dat vinden we leuk.

Voor nu: dank je wel voor het luisteren en tot volgende week!

Diede Wieman
20-12-2021
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden