zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Omdenken in jouw organisatie?

29-01-2019

Veel mensen kennen Omdenken van de rode tegels met spreuken die we op social media delen. Maar dat onze 7 trainers, 5 acteurs en 4 technici (bekijk ze hier allemaal) ook iedere dag het hele land doorgaan om mensen nieuwe inzichten te geven over hoe om te gaan met problemen, dat weet niet iedereen. Sterker nog, we doen dit ongeveer 500 keer per jaar en dat al twintig jaar achter elkaar. Aangezien inmiddels meer dan 750.000 mensen een Omdenken programma hebben meegemaakt en gezien, vonden we het tijd om hier wat meer aandacht aan te besteden.

Omdenkdag 5 Bijgesneden
Een prachtige show die tot denken aanzet. Interessant voor elke doelgroep.
Hogeschool van Amsterdam

Humor en inhoud

Wat moet je je nou voorstellen van Omdenken bij jouw organisatie? Al onze programma’s zijn theatraal, flitsend en gebracht in hoog tempo. In 40 minuten, 75 minuten, 2,5 uur of 7 uur laten ze een nieuwe manier van denken zien en (vooral) ervaren. Alle programma’s zijn een perfecte mix van humor en inhoud. Maar goed, wij hebben ze bedacht, dus dat is makkelijk praten. Daarom hebben we de afgelopen maanden onderzoek onder onze klanten gedaan, en daaruit blijkt dat maar liefst 98% ons aanbeveelt en 84% ons nog een keer zou boeken. Hoor je het ook eens van een ander!

98 En 84 3
Ik kan niet anders zeggen dan dat de show GEWELDIG was! Het was een show waar iedereen echt iets aan heeft gehad.
TNO

Wanneer kun je Omdenken boeken?

Er is van alles mogelijk: bij een studiedag, een bedrijfsuitje met een leerzaam, doch amuserend (dat zijn we namelijk altijd) onderdeel of een opening of afsluiting van een congres of conferentie. Een Omdenken programma kan ook deel uitmaken van een trainings- of scholingstraject, of gewoon een cadeautje zijn voor de medewerkers. We komen wanneer jullie ons nodig hebben, elke dag, ieder tijdstip. Maakt ons het uit, we doen het met liefde. (Dus ook op zondagochtend om 7 uur op Schiermonnikoog. Echt.)

Wil je ons boeken tijdens een house party, op een rijdende huifkar of midden in een pretpark, dan zal dat waarschijnlijk niet lukken. Het is bijvoorbeeld wel handig als de deelnemers ons kunnen zien. En horen. Ook wel redelijk belangrijk. Statafels blijken ook een ramp te zijn. Veel kan niet. Maar veel kan ook wel. We hebben de gekste dingen meegemaakt. Lowlands, in een bos, op een strand... Als de zichtlijnen en het geluid goed zijn, is er veel mogelijk. Twijfel je of een golfslagbad of sauna kunnen? Mwah. Waarschijnlijk te vochtig. Maar neem contact op met ons om te overleggen. Wel van tevoren even een handdoek omslaan, graag. Of misschien juist niet. Afijn. Kijk zelf maar.

De Omdenkshow is nog veel beter, leuker, energieker, etc. dan wij hadden gehoopt. Alle deelnemers spreken na twee maanden nog met pretlichtjes in hun ogen over deze avond.
Airbus Defence and Space NL

Wat heb ik eraan?

De vraag die ons het meest gesteld wordt is: "Wat heb ik eraan?" En terecht, we komen natuurlijk niet alleen maar voor de lol langs. Onze programma’s zijn leerzaam en verbindend. In korte tijd brengen we heel wat teweeg. De deelnemers ervaren collectief hoe ze de ingesleten en vastgeroeste denkpatronen kunnen herkennen (en dat is soms confronterend). Er worden een hele hoop nieuwe manieren van denken geleerd én er wordt gelachen. Je zult merken dat het in theorie misschien niet zo moeilijk is om te stoppen met vastdenken en te beginnen met omdenken. Het lastige zit ’m alleen in het doen, het daadwerkelijk kunnen. Da’s nog knap lastig, zo zal blijken.

Een Omdenken programma wijst de deelnemers van denken in problemen en beperkingen, naar denken in kansen en mogelijkheden. Ze leren dat je altijd de keus hebt gebruik te maken van de creatieve energie die er in het probleem schuilt. Ze ervaren tijdens een sessie een sterk wij- gevoel, dat door de collectieve leerervaring positief doorwerkt op de organisatiecultuur. Wil je hier nog meer over horen? We kunnen er uren over doorgaan, klik hier maar eens.

Hoe kun je Omdenken boeken?

Denk je nou na dit hele verhaal: dat wil ik ook! Dan is contact opnemen met ons kantoor de eerste stap. Door te bellen naar 030 – 233 40 62 kun je informatie krijgen over inhoud, duur en prijzen van onze programma’s. Kijk even rustig rond op deze pagina en lees daar ook nog meer reviews van mensen die al een Omdenkshow, clinic of workshop gehad hebben. Je kunt ook altijd mailen naar info@omdenken.nl. We denken graag met je mee over welk programma het meest geschikt is voor het doel van jouw bijeenkomst.

Zie je hieronder geen video? Klik dan hier om hem op YouTube te bekijken.

Nelleke Poorthuis
29-01-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden