Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Nog één keer: Stadsschouwburg Utrecht

08-04-2019 1 minuut leestijd

Hoera, we mogen nog één keer! In Utrecht, onze thuisbasis. Na 145 voorstellingen door heel Nederland, van Den Helder tot Maastricht en van Hoogeveen tot Zierikzee, komt er een einde aan de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk'-Omdenkshow.

We gaan er een feestje van maken op woensdag 19 juni in de Stadsschouwburg Utrecht, en jij kunt erbij zijn.

Kaartjes vind je hier.

Wat is dat dan voor show?

Lastige kinderen? Stop met ze op te voeden.

Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid.

Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. In de woorden van Berthold Gunster: lastig gedrag is niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt.

Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur.

Zoals bij alle programma’s van Omdenken is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

Hier vind je filmpjes en meer informatie.

Sabine Sterk
08-04-2019
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden