zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Ons nieuwe boek 'Ja' is nu te bestellen

10-10-2016
Ja Website

Jullie lange wachten wordt eindelijk beloond: vanaf vandaag is Bertholds nieuwe boek 'Ja' te bestellen!

Inspiratieboek

Het is een bijzonder boek geworden. Het is geen roman met een logische verhaallijn met een begin, midden en einde. Het is een inspiratieboek, met meer dan 200 pagina's, full-colour, met illustraties en foto's waarin Berthold aan de hand van verhalen, anekdotes, wetenschappelijk onderzoek en inzichten over omdenken als levenshouding op zoek gaat naar de kracht van ja zeggen.

De kracht van ja zeggen

‘Ja’ als levenshouding, maar veel meer nog ‘ja’ als woord, als scheppende taal, is het meest creatieve, ontregelende, motiverende, kortom krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben. Het is het woord dat gelijkstaat aan alles wat leeft, de energie in de natuur, het verlangen van de mens, een rivier die naar beneden stroomt, een zwangere regenwolk, een zomerse stortbui, het plezier waarmee kinderen aan het eind van een schooldag een plein op rennen, de oerkracht waarmee een nieuw mens geboren wordt.

Leven is ja.

Nu te bestellen

Het boek is vanaf vandaag te bestellen in onze webwinkel. Voor € 19,99 is dit prachtige boek van jou. Klik hier om hem te bestellen of hier om een inkijkexemplaar te bekijken.

10-10-2016
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden