Boek ons

Ons nieuwe boek 'Ja' is nu te bestellen

10-10-2016

Jullie lange wachten wordt eindelijk beloond: vanaf vandaag is Bertholds nieuwe boek 'Ja' te bestellen!

Inspiratieboek

Het is een bijzonder boek geworden. Het is geen roman met een logische verhaallijn met een begin, midden en einde. Het is een inspiratieboek, met meer dan 200 pagina's, full-colour, met illustraties en foto's waarin Berthold aan de hand van verhalen, anekdotes, wetenschappelijk onderzoek en inzichten over omdenken als levenshouding op zoek gaat naar de kracht van ja zeggen.

De kracht van ja zeggen

‘Ja’ als levenshouding, maar veel meer nog ‘ja’ als woord, als scheppende taal, is het meest creatieve, ontregelende, motiverende, kortom krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben. Het is het woord dat gelijkstaat aan alles wat leeft, de energie in de natuur, het verlangen van de mens, een rivier die naar beneden stroomt, een zwangere regenwolk, een zomerse stortbui, het plezier waarmee kinderen aan het eind van een schooldag een plein op rennen, de oerkracht waarmee een nieuw mens geboren wordt.

Leven is ja.

Nu te bestellen

Het boek is vanaf vandaag te bestellen in onze webwinkel. Voor € 19,99 is dit prachtige boek van jou. Klik hier om hem te bestellen of hier om een inkijkexemplaar te bekijken.

2 reacties
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden
10-10-2016

Eigen omdenkverhaal? Denk mee! We zijn altijd op zoek naar mooie staaltjes omdenkerij.

Reageren onder dit verhaal kan helaas niet meer, maar we horen graag wat je wilt vertellen via contact@omdenken.nl.
L
Linda Paauw
11-10-2016
Voor de gelukkigen onder ons het leven "ja" en komen we ermee verder in het leven.
Maar er zijn evenveel situaties waar (over)leven een kwestie is van "nee" kunnen zeggen.
Niet voor iedereen is het leven een (potentieel) paradijs.
Misschien leren jullie uitspraken mensen 'anders' denken, maar het is m.i. zinniger om mensen zelf achter de pro's en con's van het leven te laten komen.
Duurt wat langer, maar korte bochten zijn niet altijd de zekerste manier om op de bestemming te komen.
L
Nelleke Poorthuis
11-10-2016
Onze uitspraken op Facebook en Twitter zijn per definitie kort door de bocht, omdat ze zo kort zijn en er geen ruimte is voor verdieping. Ik denk dat je dit boek oprecht mooi zult vinden, vooral omdat het ook voor een groot deel over nee zeggen gaat (wat namelijk onlosmakelijk verbonden is met ja zeggen) en juist uitgaat van het feit dat het leven geen paradijs is.