Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Nieuw van Omdenken: Switch

15-12-2020

Dit ontregelende gezelschapsspel is anders dan anders: elke paar minuten speel je namelijk een volledig nieuw spel. Het is dus een kwestie van switchen. Om te winnen heb je niet alleen creativiteit en denkvermogen nodig, maar ook improvisatietalent, handigheid en (vooral) gevoel voor humor. Kortom, de basic omdenkenskills.

40 minigames in 1 doos

Switch is 40 minigames in 1 doos. Al spelend leer je elkaar op een andere manier kennen. Je hyperactieve nichtje van tien blijkt een ijzersterk geheugen te hebben, je suffe baas een onvermoed acteertalent, en je introverte buurman stroomt over van de creatieve ideeën.

Geen moeilijk gedoe

Met Switch kun je meteen aan de slag! Geen lange uitleg of regels. Of je het nu wilt spelen in een verloren kwartiertje of door wilt halen tot in de kleine uurtjes: jij bepaalt de duur van het spel. Dus verzamel een groep van 4 tot 8 spelers (gezinsleden of maximaal 2 personen op 1,5e meter afstand) en ga om een tafel zitten en je bent klaar om te Switchen!

Recensies

Een paar reacties van spelers van Switch:

'We hebben ons rot gelachen.'

'De beste aankoop ever. Spelletjes zijn een beetje uit hier in huis vanwege Fortnite en Minecraft. Het was een gok om het aan te schaffen en wat blijkt: ze zijn hier niet meer te stoppen. Na ieder spel... nog eentje dan.'

'Absoluut het meest afwisselende spel ever.'

'Jeetje, wat hebben wij gelachen zeg! Zo leuk om te zien hoe anders mensen denken en reageren. We hebben van 20:00-02:00 gespeeld. Echte diehards dus. Leukste spel ever! Dit spel gaat nog héél vaak gespeeld worden hier! Dank jullie wel!'

'Superleuk spel om te spelen met familie of vrienden. Zelf gespeeld met het gezin. Makkelijk om te spelen en heel afwisselend. Erg gelachen!

P.S. We hebben ook nagedacht over Switch spelen op afstand, via videobellen. Kan gewoon! Klik hier om te lezen hoe.

Nelleke Poorthuis
15-12-2020
Omdenken bij jouw organisatie?
Dat kan!
Bekijk de mogelijkheden

Krijg je zin om Switch te spelen?

bestel dit spel