zakelijk

Omdenken bij jouw organisatie? Dat kan!

Boek ons

Nieuw boek: Omdenken op het werk

23-11-2021

Op dinsdag 23 november 2021 is het 13e boek van Omdenken grondlegger Berthold Gunster verschenen: Omdenken op het werk.

Want het wordt tijd dat we werk gaan omdenken. Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met eindeloze regelgeving en maken onze ‘oplossingen’ de problemen alleen maar erger? Waarom gedraagt de één zich op het werk als kleuter en de ander als een bully? We werken in een wereld van druk-druk-druk, stress en burn-out en er is veel onderling wantrouwen tussen werkgevers en werknemers.

En dat bracht Berthold Gunster bij de belangrijke vraag: hoe zouden we deze problemen op het werk kunnen omdenken?

Leven we om te werken of werken we om te leven?

Hoe dan wel?

In zijn nieuwe boek onderzoekt Berthold Gunster de verwachtingen die we hebben omtrent werk. Ook houdt hij de lezer een spiegel voor en laat zien dat we allemaal last hebben van een oplossingsreflex waarmee we problemen juist vastdenken: van een probleem een ramp maken.

Maar hij behandelt uiteraard ook: hoe dan wel? Aan de hand van vele voorbeelden laat hij zien hoe je op het werk kunt omdenken. Hoe je van een probleem een nieuwe mogelijkheid kunt maken. En hij beantwoordt de belangrijke vraag: 'hoe zou je het probleem van gestold wantrouwen op de werkvloer kunnen omdenken?'

Inkijkexemplaar

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi zo. Download alvast een inkijkexemplaar van Omdenken op het werk. Met een leesfragment van het eerste hoofdstuk om je nog nieuwsgieriger te maken.

Omdenken op het werk is verkrijgbaar in alle (online) boekhandels en in onze eigen webwinkel.

Wil jij graag een grote hoeveelheid (25 of meer) bestellen? Bijvoorbeeld omdat dit het perfecte cadeau is voor jouw medewerkers? Dat kan! Mail ons (info@omdenken.nl) en we zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid boekjes (met korting) naar je toe komt.

Nelleke Poorthuis
23-11-2021
Banner Landingspage Omdenken Op Het Werk Kleiner
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi zo. Nu te bestellen!
Doe mij dat boekje